Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ "ΒΓΑΖΕΙ ΛΑΔΙ" ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ . ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΑΛΙ ;;;

Κοροϊδεύουν την Ελλάδα και τους εαυτούς τους – Ο ρόλος του Ότμαρ Κάρας.

«Συγχωροχάρτι» αναμένεται να δώσει η τελική έκθεση-πόρισμα του Ευρωκοινοβουλίου για τον ρόλο της Τρόικας στις χώρες που έχουν υπαχθεί σε προγράμματα χρηματοδότησης και λιτότητας (bail-out programs).
Παρά τα όσα κατά καιρούς ακούγονται και γράφονται, η δήθεν «εξεταστική» του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα έργα και τις ημέρες της Τρόικας στην Ελλάδας, χαρακτηρίζεται από «γραφική» έως «κάλπικη».
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες και έγκυρο ρεπορτάζ του Newsbomb.gr από τις Βρυξέλλες, η μοναδική αιτία για την οποία το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προχώρησε στην διεξαγωγή της σχετικής έρευνας για τη λειτουργία της Τρόικας δεν είναι ......για να αποδώσει κατηγορίες εναντίον της- όπως μάταια ελπίζουν πολλοί- αλλά στην πραγματικότητα για να νομιμοποιήσει την δράση της εντός του ευρωπαϊκού πλαισίου!
Αντί λοιπόν για δήθεν «εξεταστική», η έρευνα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αναμένεται να είναι ένα «σικέ παιχνίδι» για να ρίξει στάχτη στα μάτια των Ελλήνων και των Ευρωπαίων πολιτών.
karas
Μάλιστα ύποπτος είναι ο ρόλος που διαδραματίζει σε αυτό το παιχνιδάκι ο Αυστριακός Ευρωβουλευτής Οτμάρ Κάρας, ο οποίος σε κατ΄ιδίαν συζητήσεις στις Βρυξέλλες με Έλληνες και ξένους δημοσιογράφους έσπευσε να υπερασπιστεί τον ρόλο της Τρόικας αφήνοντας να εννοηθεί ότι η όλη διαδικασία διερεύνησης της δράσης της είναι μάλλον τυπική...
Μάλιστα, ο ίδιος ο κ. Κάρας, σε ανύποπτο χρόνο, είχε κάνει λόγο για «ευεργετική επίδραση» της ύπαρξης της Τρόικας στα κράτη μέλη όπου παρενέβη προκαλώντας, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, εύλογες απορίες και αλγεινές εντυπώσεις στο ακροατήριό του.
Το Newsbomb.gr επιμένει ότι η ελληνική κοινή γνώμη δεν πρέπει να πείθεται από τις μεγαλόστομες διακηρύξεις ότι δήθεν το Ευρωκοινοβούλιο θα... «καθίσει στο σκαμνί» την Τρόικα.
Η τελική κατάληξη του πορίσματος της Ευρωβουλής θα είναι υποστηρικτική για την ανάγκη παραμονής της Τρόικας στις χώρες μέλη της Ευρώπης και μάλιστα με ακόμα πιο ενισχυμένο τρόπο. 
Εδώ θα είμαστε και θα δείτε ότι θα επιβεβαιωθούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου