Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΤΡΕΧΕ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛ(Η)ΣΤΕΣ ...ΝΑ ΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ....Πως οι Μεταπράτες κρατικοδίαιτοι (Βιομήχανοι) συνεργάζονται με τον εργατοπατέρα της ΓΣΕΕ, για τα χρήματα του ΕΣΠΑ!..

Σχόλιο: Πόσες μίζες και απατεωνιές θα κάνουν μαζί; 

Ποιά ακριβώς θα είναι η προμήθεια στους ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ; 
Μην ανησυχείτε  είναι πάρα πολλά εκατομμύρια!... 
Και αυτά τα μοιράζονται μεταξύ τους!...
Οι ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ!....

Είναι πολλά τα λεφτά του ΕΣΠΑ!..

Τι κρύβεται πίσω ....

...από τη στάση του ΣΕΒ να υπογράψει τη νέα Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας; Μα, τα λεφτά του ΕΣΠΑ!...

Στους όρους της νέας Σύμβασης κατοχυρώνεται ότι η ΓΣΕΕ και οι εργοδοτικές οργανώσεις θα αξιοποιούν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από το ΕΣΠΑ για κατάρτιση εργαζομένων και ΑΝΕΡΓΩΝ και για βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων!

Και καλά οι βιομήχανοι και οι άλλοι εργοδότες, αλλά η ΓΣΕΕ με μετατρέπεται μέσω του ΙΝΕ (που πάει για διάλυση) σε....δομή κατάρτισης; Μετά την συγκεκριμένη συμφωνία ο ΣΕΒ δεν είχε κανένα πρόβλημα να υπογράψει, κάτι που δεν έκανε πέρυσι.

Οι βιομήχανοι -ΜΕΤΑΠΡΑΤΕΣ-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, με τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ, δεν συνυπέγραψαν τη Σύμβαση του 2013 (αμφισβητώντας ακόμα και την νομιμότητά της, καθώς δεν αποδέχονταν τη θεσμική κατοχύρωση της καταβολής του επιδόματος γάμου (προσαύξηση 10% στις αποδοχές) στους εργαζόμενους του ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ!)!....

Φέτος συμφώνησαν στο άψε-σβήσε με τον ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑ -ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ, επιβάλλοντας, ωστόσο, στο τελικό κείμενο της συμφωνίας να μην υπάρχει αναφορά για το ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ, η καταβολή του οποίου αποτελεί, σύμφωνα με το ΣΕΒ, "ΗΘΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ" των επιχειρήσεων!.....

Εφημερίδα Παρόν 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου