Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Νίκος Νικολόπουλος : "Ή αποχώρηση μου από το "Ε" τηλεοπτικό κανάλι ...ΒΙΝΤΕΟ.

Από Δημοκρατία τραβεστί,  κάποιοι επιχειρούν
να μας κάνουν Δημοκρατία των τραβεστί !!!!

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΙΣ 26 ΜΑΙΟΥ
ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ»

«Το τσουνάμι ξεκίνησε και δεν σταματάει, όσα εμπόδια και να βάλουν…»

«Δεν παράτησα την “καρέκλα” του υπουργείου για να το βουλώσω, ούτε για να κάνω γιαλαντζί αντιπολίτευση σε αυτό που αυταπόδεικτα καταστρέφει την πατρίδα μου και μετατρέπει σε δουλοπάροικους τους Έλληνες.

Δεν τέθηκα επικεφαλής του «Κινήματος Ανατροπής» από φιλοδοξία να είμαι ένας ακόμα αρχηγός, ή για να γίνω Περιφερειάρχης ή...
... κάτοικος Βρυξελλών, παρά μόνο για να κρατήσω όρθια την σημαία του εθνικού αντικατοχικού αγώνα που εγκατέλειψε  ο Σαμαράς μετά τις εκλογές, αυτομολώντας στο “στρατό της κ. Μέρκελ” .  

Θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για την ενότητα των πατριωτικών δυνάμεων που μαζί με τον ελληνικό λαό θα φωνάξουν το μεγάλο “στοπ” και «ΟΧΙ» στις πολιτικές της ύφεσης, της φτώχειας και του ξεπουλήματος της χώρας.

Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να σταματήσει αυτή την μεγάλη αλλαγή είναι πικρά γελασμένος.

Το τσουνάμι ξεκίνησε και δεν σταματάει, όσα εμπόδια και να του βάλουν…».

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει ο ανεξάρτητος βουλευτής και επικεφαλής του Κινήματος Ανατροπής για την Περιφέρεια Αττικής και την Ευρωβουλή, Νίκος Νικολόπουλος, μετά το «επεισοδιακό» τέλος της εκπομπής «Μ’ ανοιχτά αυτιά», την περασμένη Παρασκευή.
=================================================
Αναστάτωση στο E-TV, ο Νίκος Νικολόπουλος παραιτήθηκε «στον αέρα», επειδή δέχτηκε...υποδείξεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο:

Αναστάτωση επικράτησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» με την αποχώρηση του Νίκου Νικολόπουλου ζωντανά από την εκπομπή του. Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος παρουσίαζε την καθημερινή εκπομπή με τίτλο «Μ΄Ανοιχτά τα Αυτιά»....

... Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Νικολόπουλος δέχτηκε ορισμένες παρεμβάσεις που τον ενόχλησαν και έτσι αποφάσισε να παραιτηθεί και μάλιστα ....σε ζωντανή μετάδοση. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Νικολόπουλος κατά την διάρκεια της εκπομπής είπε: 

«Τα πράγματα είναι απλά, ένα και ένα κάνουν δύο. 

Είτε έχουμε στην χώρα ξένη κατοχή, η οποία δίνει εντολές και λέει «θα κόψετε τους μισθούς, θα κόψετε τις συντάξεις, δεν θα έχετε φάρμακα, θα γίνετε αδερφές, δεν θα μιλάτε ελληνικά, θα κάνετε εκείνο, θα κάνετε το άλλο, ή θα τους στείλουμε στο διάολο». 

Στη συνέχεια, έβγαλε τα μικρόφωνά του, ζήτησε συγγνώμη από τους παρευρισκομένους και είπε πως θέλει να πάει αν μιλήσει με τον λαό του και ευχήθηκε «καλή λευτεριά»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου