Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Ο Καμμένος, επιβεβαίωσε ότι το ΝΑΤΟ ήρθε και για τη Συρία. ΒΙΝΤΕΟ


Το ΝΑΤΟ δεν ήρθε στο Αιγαίο για τους πρόσφυγες ή μόνο για τους πρόσφυγες. Κυρίως ήρθε για να είναι κοντά στα σύνορα της ΣΥΡΙΑΣ. Το απαίτησαν οι Τούρκοι γιατί φοβούνται χτύπημα από τη Ρωσία. Την απαίτηση του Ερντογαν υιοθέτησε η κ. Μέρκελ στη πρόσφατη συνάντησή της με τον Τούρκο πρόεδρο.  

Η Μέρκελ έδωσε μάχη στο παρασκήνιο για να επιτευχτεί η συμφωνία και να έρθει στο Αιγαίο το ΝΑΤΟ με τη δικαιολογία του προσφυγικού.

Η Ελλάδα στην αρχή αντέδρασε και έθεσε θέμα ότι στο β’ εξάμηνο του 2016 την προεδρία του ΝΑΤΟ αναλαμβάνει η Άγκυρα και η Αθήνα δεν μπορούσε να δεχτεί οι νατοϊκές δυνάμεις στο Αιγαίο να ……….
δρουν με την προεδρία της Τουρκίας.

Στο σημείο αυτό παρεμβαίνει η κ. Μέρκελ και επέβαλε στους Τούρκους να παραιτηθούν από την προεδρία και να την παραχωρήσουν στη Γερμανία η οποία προεδρεύει και στο πρώτο εξάμηνο του 2016. Οι Τούρκοι αποδέχτηκαν την άποψη της κ. Μέρκελ και έτσι άνοιξε ο δρόμος το ΝΑΤΟ να έρθει στο Αιγαίο.

Η Ελλάδα αναγκάστηκε να αποχωρήσει μετά την εξέλιξη αυτή, αλλά και εκβιαζόμενη από το Βερολίνο ότι αν δεν δεχτούμε τις νατοϊκές δυνάμεις στο Αιγαίο θα κλείσουν τα σύνορα. Οι Αμερικανοί στην αρχή αντέδρασαν με την «επιθυμία» της Γερμανίας, αλλά στο τέλος υποχώρησαν μπροστά στην επιμονή των Γερμανών. 

 Συμφώνησαν μεν αλλά έθεσαν πολλούς αστερίσκους στη συμφωνία των οκτώ σημείων, η οποία ουδέ ποτέ δόθηκε στη δημοσιότητα.

Έτσι επέτυχε η Γερμανία να βοηθήσει και να στηρίξει την Τουρκία, η οποία τελεί σε μια μορφή απομόνωσης, για λόγους ενεργειακούς.

Ο Καμμένος, επιβεβαίωσε ότι το ΝΑΤΟ ήρθε και για τη Συρία. Τρείς φορές στη συνέντευξή του στο Νίκο Χατζηνικολάου στο STAR δεν απέκλεισε το γεγονός ότι το ΝΑΤΟ ήρθες στο Αιγαίο για να είναι κοντά στα σύνορα με τη Συρία.

Δείτε στο βίντεο τι είπε ο υπ. Άμυνας για το θέμα αυτό στον Ενικό.

Οι Τούρκοι βαράνε την Συρία και οι Ρώσοι ετοιμάζονται να χτυπήσουν την Τουρκία. Οι Τούρκοι στηρίζονται στη Γερμανία και ελπίζουν στην βοήθεια του ΝΑΤΟ. Οι Αμερικανοί συστήνουν ψυχραιμία και ψιθυρίζουν στο αυτί του Πούτιν «βάρα αγόρι μου». Η Γερμανία κόπτεται, μεταξύ των άλλων, να μην πέσει το Χαλέπι στα χέρια του Ασάντ, γιατί από εκεί γίνεται η διακίνηση του λαθραίου πετρελαίου που φτάνει στην χώρα της πάμφθηνο. 

Το τουρκόφιλο ΝΑΤΟ, με επικεφαλής την επίσης τουρκόφιλη Μέρκελ αναλαμβάνει την διοίκηση των θαλασσών μας με ότι ακολουθήσει γα τα εθνικά μας θέματα. Αλλά δεν καίγεται μόνο για το λαθρεμπόριο. Τρέμει την ίδρυση Κουρδικού κράτους, που ετοιμάζουν Ρώσοι, Αμερικανοί και Κινέζοι. Δηλαδή τα ετοιμάζουν; Έτοιμο είναι και οι Τούρκοι έχασαν την ψυχραιμία τους. 

Θα εκπλαγούμε  αν μέχρι το τέλος του μήνα οι Ρώσοι δεν χτυπήσουν την Τουρκία από την Συρία, και εδώ είναι που θα μπλέξουν και εμάς και θα μας ανάψουν μεγάλες φωτιές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου