Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Πόσο καιρό ακόμα θα ανεχόμαστε αυτό το σχέδιο εξόντωσης ; Ως πότε παλικάρια;

http://ithesis.gr/wp-content/uploads/2015/09/Greek-flag-1_21.jpg
Εδώ και μερικά χρόνια, οι ώρες για την Ελλάδα και τους Έλληνες πολίτες μετρούν αντίστροφα, προς την καταστροφή, την υποτέλεια, την εξαθλίωση και την ολοκληρωτική παράδοση της χώρας.

Δεν θα έπρεπε άραγε να δούμε, στην παρούσα φάση, το πως δρουν σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και οικονομίας τα άλλα κράτη της Ευρώπης; 

Το πως διασφαλίζουν τα συμφέροντα των πολιτών τους; Από τις πρόσφατες εξελίξεις στο μεταναστευτικό, είδαμε ότι όλοι προσπαθούν, έστω και αργά, να προστατεύσουν την πατρίδα τους.

Αλήθεια από πότε έχουμε να δούμε στη χώρα μας πολιτικό, ο οποίος λειτουργεί με βάση το εθνικό και πατριωτικό συμφέρον; Κάποιον που λειτουργεί αντικειμενικά, σέβεται τις αποφάσεις της κοινής γνώμης, παραμερίζει τις κομματικές επιταγές και τα εξωγενή συμφέροντα και αποχωρεί από την πολιτική φτωχότερος, με μικρότερη περιουσία; Η απάντηση είναι ότι πάει πολύς καιρός από τότε που Έλληνας πολιτικός υπερασπίστηκε το εθνικό συμφέρον και πολιτεύθηκε με γνώμονα μόνο το συμφέρον και το όφελος της πατρίδας του.

Ο ένας μετά τον άλλον μας έπεισαν ότι δεν υπάρχουν λύσεις, πως μοναδική γραμμή είναι αυτή του δανεισμού και της μνημονιακής λιτότητας, τα αποτελέσματα δηλαδή όλων όσων ζούμε τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας.

Ως πότε όμως παλικάρια; Πόσο καιρό ακόμα θα ανεχόμαστε αυτό το σχέδιο εξόντωσης ; Εξωτερικοί παράγοντες με εγχώριες μαριονέτες εκτελούν κατά γράμμα το σχέδιο που έχει εκπονηθεί απο καιρό. Πλήρης, ολοκληρωτική αποδόμηση των Ελλήνων, διάλυση της οικονομίας, απόλυτη εξαθλίωση της χώρας που γέννησε και γεννά πολιτισμό αδιάκοπα, της χώρας με το μεγαλύτερο φυσικό και πνευματικό πλουτο, το προπύργιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ελευθερίας έκφρασης και βούλησης.

Γιατί δεν ξυπνάμε; Τι άλλο περιμένουμε να συμβεί; Αν προτάξουμε το ιδιωτικό συμφέρον δεν θα βγούμε ποτέ μπροστά ενωμένοι, πάντα θα καταφέρνουν με τις υποσχέσεις και τις μοιρασιές να μας κρατούν υποχείρια. Αν όμως αντιδράσουμε ομαδικά για το κοινό πατριωτικό καλό, μόνο κερδισμένοι θα είμαστε.

Έχουν καταφέρει να περάσουν-ευτυχώς όχι σε όλους- πως το να είσαι πατριώτης ειναι ακραίο, το να έχεις θρησκευτική πίστη είναι οπισθοδρομικό, το να μελετούμε την ιστορία μας αναχρονιστικό. Δεν είναι λοιπόν όλα αυτά επικίνδυνα παιχνίδια με σκοπό τη διάσπαση της ομοιογένειας του λαού μας ; 

Ο Έλληνας ξεκάθαρα και ιστορικά δεν ανήκε ποτέ στα άκρα, η ιδιοσυγκρασία του χαρακτηρίζεται από την ισορροπία του κέντρου, είχε πάντα μετριοπαθή συμπεριφορά, θέλει να εργάζεται, να απολαμβάνει τις χαρές της ζωής, να έχει ασφάλεια ζωής και κατοικίας, μπορεί να προσπαθήσει πολύ αν ελπίζει σε επιτυχία, αγαπά τη χώρα του βαθιά, πατριωτικά και για την οικογένειά του δίνει την ζωή του. 

Τι έμεινε λοιπόν από όλα αυτά τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν ; Γίνεται προσπάθεια να τον καταστήσουν ακραίο και να τον ομαδοποιήσουν. Αν προσπαθήσει να αντιδράσει σε όσα παράλογα του επιβάλουν, θα τον χαρακτηρίσουν φασίστα για να τον τελειώσουν. 

Δεν είναι όμως αυτός ο Έλληνας, φίλοι αναγνώστες. Ο Έλληνας, παρόλα τα ελαττώματα και τις αδυναμίες του, είναι τίμιος, εργατικός, φιλάνθρωπος, ειρηνιστής, δημοκράτης.

Τι χρειαζόμαστε λοιπόν, Συνέλληνες, για να δούμε τη σηψαιμία που έρχεται να μας κατακλύσει για πάντα, και ως χώρα και ως έθνος;

Διάλυση της οικονομίας, διάλυση του κοινωνικού ιστού, ανεργία στα ύψη, ατελείωτα σκάνδαλα, διάλυση ττου παραγωγικού ιστού της χώρας, εξαθλίωση των επαγγελματιών και γενικά της μεσαίας τάξης, απαξίωση της δικαιοσύνης, διάλυση του συστήματος υγείας και κοινωνικής ασφάλισης, εκχώρηση εδαφικής κυριαρχίας, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, ευτελισμός της εκκλησίας και της οικογένειας, αφαίρεση της ευκαιρίας στους νέους, σκανδαλώδη ψέματα των κυβερνώντων και επικράτηση των αποφάσεών τους με αντισυνταγματικό τρόπο.

Τι περιμένουμε άλλο για να ξυπνήσουμε ; Προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι επόμενοι είναι οι καλύτεροι, οι οποίοι είναι… οι προηγούμενοι, διότι δεν υπάρχουν υγιείς επιλογές. 

Ας ξυπνήσουμε επιτέλους! Φωνάζει ο βοσκός για λύκους κι εμείς αφήνουμε το μαντρί απροστάτευτο και κρυβόμαστε στο υπόγειο.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΩΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου