Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Έκτακτη είδηση!!!Ρωσικά πυρηνικά υποβρύχια σε κόκκινο συναγερμό..για ασκήσεις πυρηνικού πολέμου ΄΄εξαφανίστηκαν΄΄σε δάση και βουνά Τopol και Yars!!!

2.jpg
Όπως μεταδίδουν πηγές από την Μόσχα,τα αυτοκινούμενα πυρηνικά συντάγματα,της δυτικής και της κεντρικής στρατιωτικής διοίκησης,χθές έλαβαν εντολή να εγκαταλείψουν τις βάσεις τους και να βγούνε σε χώρους διασποράς,για την έναρξη απαιτητικών σεναρίων,πυρηνικής κρούσης,ενώ το προσωπικό έλαβε ατομικές στολές προστασίας από βιοχημικό πόλεμο!!!

Ταυτόχρονα μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται,στους ρωσικούς ναυστάθμους με πυρηνικά υποβρύχια,όπως αυτόν του Μουρμάνσκ.

Κάποιες πληροφορίες που αναφέρουν την ανάκληση αδειών,των υπηρετούντων στα πυρηνικά υποβρύχια,δεν....... μπορούμε να τις επιβεβαιώσουμε.

Χθές ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά τύπου Tu-160,προχώρησαν σε εικονική προσβολή,με πυρηνικούς πυραύλους κρούζ,νατοικών εγκαταστάσεων στην Ευρώπη και την Αγγλία,προκαλώντας χάος και πανικό στο σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης το ΝΑΤΟ.

Βλέπουμε δηλαδή την ρωσική πυρηνική τριάδα να είναι σε πλήρη ετοιμότητα και την Ρωσία να στέλνει το μηνυμαπως δεν μπλοφάρει.

Το ζήτημα είναι αυτό το μηνυμα,να το λάβουν αυτοί που πρέπει πολύ σοβαρά,διότι λάθη σε αυτή την κρίση,που σύμφωνα με κάποιους ειδικούς,είναι μεγαλύτερη από αυτήν των πυραύλων της Κούβας,δεν επιτρέπονται...
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου