Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Καμία ΜΚΟ κανένας ψευτο-ανθρωπιστής για τους Ελληνες άστεγους, αντιθέτως ενοικιαζομενα δωμάτια και χρηματοδοτηση για μετανάστες !!

Στεγαστική επισφάλεια απειλεί έως και 514.000 ανθρώπους που ζουν στο λεκανοπέδιο Αττικής, σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ 
ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
Ένα λεωφορείο το οποίο θα διέρχεται καθημερινά από σημεία όπου υπάρχουν άστεγοι στην Αθήνα, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών καθαριότητας και πρώτων βοηθειών θα παρέχει ο ΟΑΣΑ. 

Το λεωφορείο θα μετασκευαστεί και θα συντηρείται, ειδικά για τον σκοπό αυτό, έτσι ώστε να περιλαμβάνει ντουζιέρα, χημική τουαλέτα και χώρο ιατρείου, για να είναι δυνατή η επί τόπου περίθαλψη και φροντίδα των αστέγων.

Θα κινείται καθημερινά στους δρόμους της Αθήνας όπου υπάρχουν άστεγοι, προκειμένου οι ......ενδιαφερόμενοι να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν. Ενδεικτικά θα διέρχεται από κέντρο της Αθήνας (Δημαρχείο, Ζάππειο, Ακαδημίας, Αχιλλέως, Φιλοπάππου, κλπ.), Αχαρνών, Πειραιά (λιμάνι), Ελαιώνα, Αιγάλεω, Ρουφ, κλπ. 
Στεγαστική επισφάλεια απειλεί έως και 514.000 ανθρώπους που ζουν στο λεκανοπέδιο Αττικής, σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ που δημοσιεύει σήμερα η «Εφημερίδα των Συντακτών».
Ο αόρατος αυτός πληθυσμός, αναφέρει η έρευνα, αντιμετωπίζει υψηλή στεγαστική επισφάλεια και κυμαίνεται από 94.000 έως 514.000 άτομα. Τη μελέτη με τίτλο «Κοινωνική επισφαλείς και έλλειψη στέγης στην Αθήνα Διαδρομές Αποκλεισμού και ένταξης» δημοσιοποίησε το Παρατηρητήριο Οικονομικών και Κοινωνικών Εξελίξεων του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, με συγγραφείς τους επίκουρους καθηγητές στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης Βασίλη Αράπογλου και Κώστα Γκούνη, τη δρα ΕΜΠ Δήμητρα Σιατίστα και τη νομικό Δήμητρα Σουλελέ.
Πέρα από τα στοιχεία που δίνουν το μέγεθος αλλά και τη δριμύτητα της απειλής για ολοκληρωμένες κοινωνικές τάξεις, όπως αναφέρει η εφημερίδα, στη μελέτη αναδεικνύεται και η κρατική ολιγωρία.
Ακριβώς απέναντι από… τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία Κουμουνδούρου.

Έλληνες άστεγοι, εκτεθειμένοι στην βροχή και...
χωρίς να νοιάζεται κανείς από  τους "ευαίσθητους" για εκείνους!!! 
Καμία ΜΚΟ κανένας ψευτο-ανθρωπιστής!

Ο ορισμός της υποκρισίας και της απανθρωπιάς από τα ερπετά της ΝΤΠ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου