Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ; Ή… ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΚΚΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! (εννέα βίντεο).

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, Ή… ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΚΚΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!1
Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Το γνωρίζετε ότι το Λονδίνο είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες μουσουλμανικές πόλεις του κόσμου ? Λοιπόν, όπου κι αν πάτε στο Λονδίνο μπορείτε να δείτε να περιπατάνε περισσότερες γυναίκες με μπούρκα από όσες θα βλέπατε σε πολλές μουσουλμανικές πόλεις. Ναι ή Όχι ??? Η απάντηση......
.. είναι ένα ηχηρό «ΝΑΙ»!
Συμφώνα με ένα δημοσίευμα στο UK Telegraph ένας διάσημος Σιίτης κληρικός ο Maulana Syed Ali Raza Rizvi, ο οποίος γεννήθηκε στο Πακιστάν και σπούδασε στο Ιράν, είπε ότι αισθάνεται πιο ισλαμική την Βρετάνια σε σχέση με άλλες χώρες.
Στο Λονδίνο όπως ανέφερε οι Σιίτες δεν φοβούνται να σφαχτούν από Σουνίτες όπως στην Συρία στο Πακιστάν και αλλού και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι ότι το Λονδίνο πλέον έχει περισσότερες ισλαμικές αξίες από πολλές μουσουλμανικές χώρες μαζί. Αυτό ακριβώς είναι το Ισλάμ».
Εδώ βλέπουμε ποιο είναι το Ισλάμ
Για να σοβαρευτούμε και να μην γελάσουμε, έρχονται, πατάνε πόδι και υποχρεώνουν τους εντόπιους να συμμορφωθούν με τους δικούς τους νόμους. Στα σχολειά απαγορεύονται τα χοίρινα λουκάνικα, να μην φέρουν σταυρούς για να μην θίξουμε την θρησκεία τους και παει λέγοντας, αλλά το πόσο γρήγορα θα καταργήσουν και τους δικούς μας ιερείς ούτε που θα το καταλάβουμε αλλά θα είναι πόλύ αργά. Μάλλον ο Παντοδύναμος καλά κάνει και επιτρέπει τέτοιες κατάστασεις, μερικοί χρειάζονται κάποια μαθήματα για να συνέλθουν.
Σύντομα και όλα αυτά εδώ κοντά μας, μεσα στην Ελλάδα,
Τους… περιμένουμε μετά χαράς!
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
http://www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου