Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Αποστολή εξετελέσθει! ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ!

Ότι δεν είχαν καταφέρει οι Οθωμανοί και το βυζάντιο!!το κατάφεραν οι κομμουνιστές με τους Εβραίους, και δις άλλους εβραιο-αποβλακωμενους!εντός Ελλάδας!που το μόνο που ξερουν ειναι να πιπιλίζουν την πιπίλα που τους έχουν δώσει οι κομμουνιστές δηθεν Έλληνες!περί ναζι!!! ξέρει κάνεις άραγε,
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1930 ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΙΣΛΑΜ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ? (τα έχουμε πει και αποδείξει, σε παλαιότερα άρθρα μας....)

ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙ ΝΑΖΙ! ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΒΑΙΜΑΡΗΣ!Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ !!!!ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!(οι ηλίθιοι νεοελληνες δεν έχουν ιδέα τι παίζεται!! μάλιστα κάποιοι χαίρονται που εξαφάνισαν τους "κακούς "ναζι! 

Οταν έχουν......... σατανάδες διπλά τους και κανουν και παιδιά μαζί τους!!) Και όταν λέμε σατανάδες δεν λέμε των εβραιων που εκαναν τον Πάνα και άλλους αρχαίους Έλληνες θεούς σατανάδες!

Γερμανία: Όπου και αν κοιτάξεις μόνο μετανάστες θα βρεις. Μας έχουν ήδη «καταπιεί»! Τι σας προλέγει αυτό ? Το σχέδιο του Σόρος επέτυχε, οι ξένοι γίνονται περισσότεροι από τους γηγενείς και ο παγκόσμιος «πολτός» στην «πιατέλα» της Νέας Τάξης.

Μια μετανάστρια η οποία είχε μεταναστεύσει πριν πολλά χρόνια στην Γερμανία παρόλο που η ίδια ήταν από άλλη χώρα τώρα εκφράζει ανοιχτά τη δυσαρέσκεια της με την πολιτική της Εβραιας και αριστερής Μέρκελ

ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΛΕΝΕ ΠΕΡΙ ΝΑΖΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ένας βλάκας(απο αυτούς τους έξυπνους και ερευνητές που αναμασούν ψεμματα!) δεν έψαξε οτι στην γερμάνια εξουσία ειναι οι αριστεροκομμουνιστες απο τότε που έχασε τον πόλεμο? 

ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟ ΑΓΓΛΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΑΦΟΥ ΔΟΛΟΦΌΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!! -αριστεροκομμουνιστες δηθεν Γερμανοί ίδιους με αυτούς στην Ελλάδα! άρα πως ειναι ναζι?

ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ???ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ??? ξέρω ξέρω σας έχουν μάθει την ιστορία οπως τους βολεύει! άρα εγώ είμαι ηλίθιος που όχι μόνο βρήκα την αλήθεια περί ιστορίας,ολα με αποδείξεις και στοιχειά! αλλα πήγα πολύ πιο πέρα! γιατι τα εκαναν ολα αυτά οι Εβραίοι παρέα με τους κομμουνιστές, και τι ειναι αυτά τα μιασματα που έσφαξαν την μίση Ελλαδα την ίδια εποχή αφου έσφαξαν τους Γερμανούς και είχαν ελεύθερο το πεδίο.

Και τα έριξαν ολα στους ναζι! που σκότωσαν μερικούς χωριάτες δικαίως που κάλυπταν τους κομμουνιστές όταν έσφαζαν σαν αρνιά Γερμανούς χωρίς λόγο! όχι μόνο στρατιώτες αλλα και μικρά παιδάκια που είχαν έρθει στην Ελλάδα εκδρομή!! δεν ξερουν ούτε αυτά που υπάρχουν στοιχειά ακομα!

Τι να πεις σε εναν τέτοιο λαό που δεν ξέρει ούτε καν ιστορία? που να τους πεις αλλα που ούτε καν μπορούν να φανταστούν! εδώ έβγαλαν κυβέρνηση το παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ , που το 40 έσφαζαν Έλληνες μη κομμουνιστές μη μολυσμένο DNA όσους είχαν μεινει απο την τουρκοκρατία!! ουγκα ουγκα είσαι ναζι φασίστας και τα λες αυτά! 

Η ηλιθιότητα, η αμορφωσιά, οι ιδεολογικές ηλιθιότητες,κομμουνιστικη ψεύτικη ιστορία ,δελτία των 8 ,τον κάθε βλάκα λαμογιο δηθεν ερευνητή ,! με συνδυασμό νοημοσύνη επίπεδου 10 άχρονου, η πλειοψηφία που νομίζει οτι ειναι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων!

ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΧΙΤΛΕΡ , ΤΟΝ ΠΛΥΡΩΝΑΝ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΤΛ! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΟΛΟΣ! ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!! 
 
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου