Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Στη κιβωτό του Νώε θα μπούν λίγοι. Βουλιάξτε τη για να σωθείτε.

Του Καθηγητή Δρ.Γ.Ζουγανέλη

Kράτος ανάπτυξης, Σούπα Φτώχειας, Μαύρες Τρύπες και Οράματα.


Στόχος της ΕΕ η “ανάπτυξη” της Ελλάδας μέσα απο ένα πλασματικό ΑΕΠ. ΟΙ ΕΟΖ θα παράγουν αλλά δεν θα φορολογούνται. Εσείς θα φορολογείστε και αναγκαστικά θα φύγετε μετανάστες. Έτσι θα γίνει. Δεν το βλέπετε;

Οι δαπάνες με την ΕΕ θα μειωθούν. Λιγότερο, πιο λιγότερο και πιο λιγότερο κράτος. Φτώχεια λόγω μη φορολόγησης της παραγωγής (ΕΟΖ) και απολύσεις, φτώχεια και λόγω μειωμένων μεροκαμάτων (οι μετανάστες να είναι καλά και άλλοι εργάτες που θα έλθουν και που κατά προτίμηση θα προσλμβάνονται στις ΕΟΖ). Συντάξεις και καταθέσεις, ξεχάστε τα. Το έκαναν σιγά-σιγά οι απατεώνες που ψηφίζετε. Η αφαίμαξη γίνεται πλέον σε 40 δις που έχουν απομείνει σε χαρτούρα στις ....

...Τράπεζες.

Μαύρες τρύπες της οικονομίας (ΕΕ και ντόπια λαμόγια). Μέσα απο αυτές ο πλούτος της χώρας θα εξάγεται και θα γίνεται ξέπλυμα εντός η εκτός ευρωζώνης. Θύματα Ελλάδα και Κύπρος.


Οράματα (ΕΕ και ντόπια λαμόγια). Κάτι θα βρεθεί για να κοιτάτε αλλού, κάτι σε εθνικό ή οικουμενική με αχυράνθρωπο και περιφρούρηση απο το ΝΑΤΟ.
Με την αλλαγή συντάγματος οι ΕΟΖ που επιθυμεί η ΕΕ αλλά και άλλοι, αυτές θα γίνουν κράτος εν κράτει και θα εξασφαλισθούν περισσότερο τα κέρδη των εφοπλιστών. H Ελλάδα θα σταματάει στα σύνορά τους.


Η Κύπρος το άλλο κατεστραμμένο απο τους εφοπλιστές κράτος έχει ελάχιστες πιθανότητες να επανενωθεί. Ελλάδα και Κύπρος είναι μαύρες τρύπες της ΕΕ. 


Αυτές ή θα κλείσουν ή θα φύγουν ή θα βουλιάξει η ΕΕ. Brexit και Grexit δεν είναι κάτι στο οποίο η κυβέρνηση μπορεί να ποντάρει αντίθετα ευνοεί το παιγνίδι της Γερμανίας να επικρατήσει. Στις περιπτώσεις αυτές ο αδύνατος θυσιάζεται.

Ελλάδα και Κύπρος έχουν ΑΟΖ, υφαλοκρηπίδα και υδρογονάνθρακες. Αν όμως δεν καθορίσεις τα όρια της ιδιοκτησίας σου δεν θα μπορείς να την εκμεταλλευτείς και η πειρατεία θα πηγαίνει σύννεφο. Αυτό θέλουν τα ντόπια λαμόγια και φυσικά όχι αγωγούς φυσικού αερίου.


Με μια καταιγίδα θα εξαφανισθούν τα πάντα. Αυτό σημειώστε το. Στη κιβωτό του Νώε θα μπούν λίγοι. Ψάξτε τη Κιβωτό…


Είπαμε, δεν μπορούν να διαχειρισθούν την κατάσταση, προστατεύουν τα συμφέροντα των εφοπλιστών που δεν φορολογούν αλλά φορολογούν εσάς και φυσικά υπάρχουν και κάποια ποντίκια εκτός εφοπλιστών, που εκμεταλλεύονται την κατάσταση για να μη φορολογούνται.


Οι τελευταίες επιλογές της κυβέρνησης δεν είναι “λάθος”, είναι “εξεπίτηδες λάθος”. Το timing φαίνεται σωστό αλλά δεν ξέρουν να μετράνε. Την έχουν ξαναπατήσει έτσι. Οικονομικά δεν ξέρουν καλά. Ούτε απο Χρηματιστήριο ξέρουν. Ούτε βλέπουν μακριά. Τους το υπενθυμίζουμε…


Ο κ.Μητσοτάκης παίζει τη πολιτική του καριέρα σήμερα ενώ το ΣΥΡΙΖΑ ή η κυβέρνηση δεν αποκλείεται να διασπασθεί.


Κατοχικα Νεα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου