Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!

akropoli_euro_dolar
Αναπόφευκτη η ελληνική χρεοκοπία – Η Ευρωπαϊκή Ένωση σε κίνδυνο τον προσεχή Ιούλιο!


Για άλλη μια φορά, «κάτι είναι σάπιο στο βασίλειο της Δανιμαρκίας».

Στην πραγματικότητα, το 2016 κάτι είναι πολύ σάπιο στην Ελλάδα, καθώς και σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Χωρίς μια σαφή κατανόηση της ελληνικής ιδιοσυγκρασίας και της εθνικής ψυχολογίας, είναι αδύνατο να κατανοήσεις το παιχνίδι που παίζεται μεταξύ του ελληνικού λαού και των τραπεζιτών (π.χ. ΔΝΤ και ΕΚΤ).

Βλέπετε, η σύγχρονη Ελλάδα είναι η απόγονος ενός αρχαίου και σοφού πολιτισμού. 

Στην πραγματικότητα, η έννοια της δημοκρατίας εκδηλώθηκε πρώτα εκεί όπως εμφανίστηκε στη Δύση. Με απλά λόγια, οι Έλληνες δεν είναι χθεσινοί, δεν είναι ηλίθιοι. Ακριβώς ......
...όπως οι Ρωμαίοι στην Ιταλία δεν είναι χθεσινοί και δεν μπορούν να εξαπατηθούν. 

Εξάλλου, πώς μπορείς να ξεγελάσεις έναν τέλειο κλέφτη.

Οι Έλληνες (όπως οι Ιταλοί) γνωρίζουν καλά τα παιχνίδια της Αυτοκρατορίας. Αυτοί τα δημιούργησαν.

greek_flag_win

Ποιο είναι το νόημα;

Υπάρχουν και υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό, δύο ξεχωριστές οικονομίες που λειτουργούν στην Ελλάδα την ίδια στιγμή. Υπάρχει η εμφανής οικονομία που είναι στα βιβλία. Και υπάρχει η παραοικονομία που είναι αυστηρά μακριά από τα βιβλία. 

Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων συναλλάσσονται στην παραοικονομία, η οποία έχει ακόμη και το δικό της νόμισμα, όταν δεν χρησιμοποιούν απλό παζάρι. 

Έτσι είναι σε θέση να αποφύγουν την καταβολή φόρων σε διαδοχικές εγκληματικές κυβερνήσεις εδώ και πολλές δεκαετίες.
Τώρα είναι πιο εύκολο να δούμε πώς τα φορολογικά έσοδα ήταν σταθερά ανεπαρκή για την αποπληρωμή του δημόσιου χρέους. Με αυτόν τον τρόπο οι άνθρωποι στην Ελλάδα σταθερά αντιστάθηκαν στις επιταγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), δίνοντάς τους τα χρήματά τους.

 Η αλήθεια να λέγεται, οι Έλληνες απεχθάνονται τους τυράννους στις Βρυξέλλες, ακριβώς όπως απεχθάνονται τους ομοίους τους όπως η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ. Ξέρουν ότι το έθνος τους έχει λεηλατηθεί, όπως κανένα άλλο στην ΕΕ. Ως αποτέλεσμα, έχουν δεσμευτεί να παίζουν τη δική τους εκδοχή του παιχνιδιού του κοτόπουλου μέχρι να καταρρεύσει η ΕΕ και απλά να φύγει μακριά από την Ελλάδα … για πάντα. 

Ξέρουν ότι ο χρόνος είναι με το μέρος τους καθώς το σύνολο της ΕΕ, επίσης, ταλαντεύεται στο χείλος της χρεοκοπίας.
greek_flag_klepsydra
Σε γενικές γραμμές οι Έλληνες ξέρουν επίσης πολύ καλά ότι κάθε κυβέρνηση τους έχει πουλήσει. Και ότι τόσο τα συντηρητικά, όσο και φιλελεύθερα κόμματα έχουν προδώσει τους ανθρώπους με τον πιο βαθύ και ύπουλο τρόπο. 

Η τελευταία προδοσία προήλθε από έναν Πρωθυπουργό ο οποίος εξελέγη για να προστατεύει αυτούς και τα εθνικά περιουσιακά στοιχεία και αντ ‘αυτού τα χάρισε όλα. 

Εδώ πάλι ξέρουν ότι ο χρόνος είναι με το μέρος τους, καθώς κανένας από αυτούς τους κρυφο-επιλεγμένους από την ΕΕ προδότες, δεν θα είναι ποτέ σε θέση να ζήσει ελεύθερα στην Ελλάδα και πάλι, καθώς ο καθένας από αυτούς είναι μαρκαρισμένος, άνδρας ή γυναίκα. Ναι, οι Έλληνες έχουν πολύ μεγάλο μνημονικό.

Καθώς τα κρατικά περιουσιακά στοιχεία συστηματικά ξεπουλιούνται στους προ-επιλεγμένους υποψηφίους σε όλη την ΕΕ, οι άνθρωποι στην Ελλάδα αναρωτιούνται πώς αυτοί (οι αγοραστές ΕΕ) θα προστατεύσουν τα περιουσιακά στοιχεία τους ως απόντες ιδιοκτήτες. Τελικά οι άνθρωποι θα είναι σε θέση να αναλάβουν και πάλι τον έλεγχο των εθνικών τους περιουσιών, βασιζόμενοι στο ότι κλάπηκε από αυτούς. 

Οι ηγέτες της κυβέρνησή τους ήταν στην πραγματικότητα συνένοχοι στο εγκληματικό πάρτι της μεγάλης κλεψιάς και μεγάλης κλοπής σε μια πραγματικά μεγάλη κλίμακα.
us_empire
Πράκτορες της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας

Φυσικά, υπάρχει μια πολύ σοβαρή υποπλοκή σε αυτήν την ελληνική τραγωδία που αφορά άμεσα τους πράκτορες της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας. Αυτοί θα ήταν η Goldman Sachs, η πιο αυτο-πλουτισμένη και επιθετική από όλες τις μεγάλες αμερικανικές επενδυτικές τράπεζες. 

Ο αναπόσπαστος ρόλος τους, τόσο στο συνολικό χρέος και στη διαστρέβλωση του ΑΕΠ, όσο και στο ότι το χρέος ετοίμασε την Ελλάδα για τη μεγάλη πτώση. Κάθε τραγωδία πρέπει να έχει έναν κακό και η Goldman Sachs (GS) έπαιξε το ρόλο της. Τόσο κακή ηθοποιός ήταν η GS που το blowback θα ρίξει σίγουρα την εταιρεία ως προοίμιο για την πρόσκρουση της οικονομίας των ΗΠΑ.

Αυτό το καλοκαίρι του 2016, θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε επανάληψη της ελληνικής χρεοκοπίας χρέους του 2015. Αυτό αγχωτικό δράμα για άλλη μια φορά στήνεται για τον ερχόμενο Ιούλιο. Ωστόσο, οι ζοφερές πραγματικότητες γίνονται πιο ζοφερές με το μήνα -οι άνθρωποι στην Ελλάδα δεν θα παίξουν το τραπεζικό παιχνίδι μονόπολι αυτή τη φορά. Γιατί θα έπρεπε; Έχουν στην κατοχή τους ολόκληρο το έθνος και «η κατοχή είναι τα εννέα δέκατα του νόμου». 

Ω, ναι, το ΔΝΤ και η ΕΚΤ μπορεί να έχουν κάποια ψευδή έγγραφα κατοχής που δεν αξίζουν καν την τιμή του χαρτιού τουαλέτας, λόγω των τοξικών μελανιών.
Έχοντας πει αυτό, οι Έλληνες δημοκρατικά ψήφισαν για τον Αλέξη Τσίπρα ως Πρωθυπουργό να μεταφέρει τη συλλογική τους θέληση. Εν γνώσει του τους πρόδωσε και τάχθηκε με τους κλέφτες, των οποίων το μόνο σχέδιο ήταν να ξεπουλήσουν τη χώρα στους πλειοδότες. 

Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα απογυμνώθηκε από τις διάφορες αμερικανικές εταιρείες που υπέγραψαν συμβόλαια να πάρουν τα κουφάρια, σαν καπιταλιστικοί γύπες που είναι, της εναπομείνασας εθνικής περιουσίας. 

Με τον τρόπο αυτό ένα έγκλημα διαπράχτηκε εναντίον του έθνους, το οποίο θα αποκατασταθεί πλήρως, όταν γυρίσει ο τροχός.
achilleas
Αλλά πότε θα γυρίσει ο τροχός;

Είναι κρίσιμο να κατανοήσουμε για όλους τους ενδιαφερόμενους ότι δεν υπάρχει καμία διακοπή στην ενδεχόμενη κατάρρευση της ΕΕ. Αυτή η κατάρρευση είναι προκαθορισμένη. Μάλιστα, η Ελλάδα, ως Αχίλλειος πτέρνα της ΕΕ, θα είναι άμεσα υπεύθυνη για την ενεργοποίηση της τελικής κατάρρευσης της Ευρωζώνης. 

Όταν η γενέτειρα της δημοκρατίας έχει τόσο σκόπιμα κακοποιηθεί και καταστραφεί από τις δυνάμεις της Αυτοκρατορίας, οι οποίες επιδιώκουν μόνο αυτοκρατορική αυτοεπιβεβαίωση, τι άλλο θα μπορούσε να αναμένεται;

Είναι πλέον μαθηματικά αναπόφευκτο ότι μόλις η Ευρωπαϊκή Ένωση πέσει, οι Αμερικανική Αυτοκρατορία θα διαλυθεί και θα πάρει και το σύνολο του αγγλο-αμερικανικού Άξονα μαζί της. 

Κάθε κοινωνία με υπερίσχυση δολαριοποιημένου χρέους και περιουσιακά στοιχεία θα υποστεί την ίδια καταστροφική μοίρα. Και θα είναι η σκληρή και ανελέητη συμπεριφορά από την ηγεσία της ΕΕ, του ΔΝΤ, της ΕΚΤ, et al. προς μια ανίσχυρη Ελλάδα που θα επισπεύσει τελικά αυτή τη μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία του δυτικού πολιτισμού.

Συμπέρασμα

Οι Έλληνες δεν είναι χθεσινοί.
Ξέρουν πώς να παζαρεύουν και έχουν αποθηκευμένες τις δραχμές τους. Ως εκ τούτου, είναι η ΕΕ που έχει τα πάντα να χάσει και τίποτα να κερδίσει μέσα από την αμείλικτη δίωξη της πρώτης δημοκρατίας στον κόσμο. Κάποιος δεν μπορεί να βοηθήσει, αλλά αναρωτιέμαι αν υπάρχει μια σύνδεση εδώ.

Ως εκ τούτου, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι οι Έλληνες θα διασφαλίσουν ότι η Ελλάδα θα λειτουργήσει ως Αχίλλειος πτέρνα που προκαλεί την πτώση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το σχέδιο της ΕΕ δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μια αβυσσαλέα αποτυχία και σίγουρα της αξίζει ο αναπόφευκτος θάνατος.

 Για ότι ήταν ένα έργο αποκλειστικά προς το συμφέρον των ολοκληρωτικών Βρυξελλών και συχνά ενάντια στη θέληση του λαού των πολλών συμμετεχόντων κυρίαρχων εθνών.

The Millennium Report

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου