Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ..!!

Μέχρι σήμερα το πολιτικό προσωπικό των σπιθαμιαίων δοσίλογων νενέκων, είναι ένα μιαρό συνονθύλευμα που στηρίζεται επάνω στα αντισυνταγματικά Μνημόνια και σε πολιτικές, οικονομικές και στρατιωτικές δυνάμεις ξένων κατακτητών.
Φορώντας ένα ψωριασμένο δημοκρατικό κοινοβουλευτικό τομάρι και περιφέροντας το σαρκίο της με το προσωπείο της δήθεν Δημοκρατίας ενός αήθους εθνομηδενισμού, συγκροτείται από πολιτικά μορφώματα που κατέλυσαν το Σύνταγμα της χώρας, το έκαναν ...
....κλοτσοσκούφι και επέφεραν την εκτροπή του πολιτεύματος και με τον θανατηφόρο εναγκαλισμό τους, με μια 6,5 ετών αιμομικτική σχέση διαφθοράς και φαυλότητας, δημιούργησαν πολιτική και πολιτειακή ανωμαλία απόρροια της οποίας είναι η συρρίκνωση της Εθνικής μας Κυριαρχίας.
Η αυτοκτονία χιλιάδων Ελλήνων πολιτών από οικονομική εξαθλίωση, όπου οι παγκόσμιοι και αθέατοι «τσιφούτηδες» Σιωνιστές ολιγάρχες και οι μεγιστάνες τοκογλύφοι, εφαρμόζουν επάνω στο αφυδατωμένο και αποσαθρωμένο σώμα του λιμοκτονούντος Ελληνικού Λαού, τις νεοφιλελεύθερες οικονομικές θεωρίες της σχολής του Σικάγου και τις κατευθυντήριες μεθόδους του Δόγματος του Σοκ, όπως αυτές περιγράφονται στο βιβλίο της Ναόμι Κλέϊν.
ΩΣ ΠΟΤΕ ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου