Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

ΚΑΘΑΡΣΗ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ.

ΑΘΗΝΑ 17-8-2016.

Το ψευτορωμέϊκο τής ανηθικότητας και τής προδοσίας επιχειρεί να διασωθεί με την θεσμική θωράκιση τής αντεθνικής και αντικοινωνικής του υπάρξεως. Τα ενεργούμενα τού σιωνιστικού νεοταξισμού επικαλούνται την ανύπαρκτη κανονικότητα τής συμπεριφοράς τους ως προστατευόμενο δικαίωμα και την συνταγματική αναθεώρηση τής αστικής δημοκρατίας ως αυξημένη τάχα λαϊκή κυριαρχία. Το Ελληνικό Έθνος όμως, το Έθνος των ανδρείων και των γενναίων, ενδιαφέρεται για την εδραίωση των Πιστών τής Φυλής και την πλήρη εξάλειψη τού ανθελληνισμού.

Ιδού αναθεώρηση αποδεκτή και επιβεβλημένη. Ιδού η οδός τής αληθινά βιώσιμης Ελλάδος, τής Ελλάδος τού Δικαίου και της Ισχύος. Όταν κάποιος προσπαθεί να σού κλείσει τον δρόμο, τότε απλά γκρέμισέ τον. Όταν ο εχθρός σου τα βάζει με τις ιδέες σου φιμώνοντάς σε, τότε εσύ κόφτου την δύναμη τής φωνής, διέλυσε την προπαγάνδα του. Όταν ο μισέλλην βρωμίζει την κοινωνία και προσβάλλει την πίστη, τότε κάμεις επαναστατική πορεία προς τον λαό για τον λαό. Διότι ...
.....ο Θεός και η Ράτσα σου, η πίστη και τα παιδιά σου είναι το άπαν για το οποίο πολεμάς και νικάς.

Είδαμε τις προάλλες τις παρελάσεις των κίναιδων να περιδιαβαίνουν με περίσσιο κομπασμό τα αστικά κέντρα τής Πατρίδος μας, απαιτώντας ταυτοποίηση, «οικογενειακά» δικαιώματα και εκκλησιαστική υπόθαλψη. Να βάζουν επάνω στο εμβληματικό τους πανί την τιμημένη ελληνική σημαία και τον Εσταυρωμένο γλυκύ Ιησού μας που δίδαξε την αρετή τού ήθους και την διαιώνιση τού ανθρώπου. Και την ίδια στιγμή οι ελαττωματικοί κατά την ανύπαρκτη ελληνικότητά τους πολιτικοί μιλούσαν για την εκλογική διαδικασία τής ενοποιήσεως πιότερων κομματικών εταίρων στο κατοχικό κυνοβούλιο και τον διαχωρισμό τής εκκλησίας από το κράτος, το διαχωρισμό τής ψυχής από το σώμα.

Το δικαίωμα τής συμπεριφοράς δεν είναι θέσφατο και η ισότητα είναι μια θεμελιακή σχέση που ισχύει μονάχα για όσους σέβονται την γη, την ψυχή και την Φυλή. Ο Δημιουργός τού ανθρωπίνου προσώπου είναι κοινός και ένας, ο Πατέρας Θεός. Δικά Του δημιουργήματα είναι τα Έθνη και οι Φυλές, δωρεά δική Του το Οικόπεδο τής Γης με το οποίο προικοδότησε κάθε ένα εξ αυτών. Οι δε κανόνες που τέθηκαν είναι εκείνοι που εξασφαλίζουν την μεγάλη εντολή τής βιωσιμότητας των Εθνών. Αυξάνεσθαι και πληθύνατε και τον κόσμο κυριεύσατε.

Οι Φύλακες των Αξιών τής Φυλής, οι Μύστες τής ιεροπρέπειας και οι Πολεμιστές τής εθνικής κυριαρχίας είναι οι οδηγοί τού Έθνους, ταγμένοι να αρθούν στο ύψιστο καθήκον τού ηρωισμού ενάντια στους επίβουλους. Το δε Έθνος δεν συντηρείται με την διάλυση τής οικογένειας και την ανωμαλία, αλλά με την κατοχύρωση τής καθάριας ελληνικής οικογένειας, με την ένωση τού Έλληνα και τής Ελληνίδας συντρόφου, με την υποδειγματική διδαχή των ελληνοπαίδων στην τήρηση τής ανθρώπινης φύσεως τόσο εκ των γονέων όσο και εκ τής πολιτείας. Η δε ανωμαλία δημιουργεί τον απρόσωπο, άθεο, άπατρι και στείρο άνθρωπο που καταλείπει το μηδέν.

Οι οικουμενιστές και οι διεθνιστές δεν πιστεύουν στην μοναδικότητα τής Ελληνοορθοδοξίας και τής Ελληνικής Φυλής και το λέγουν καθαρά. Αφαιρούν την συμβολή των Ελλήνων στην σπορά τού Αληθινού Λόγου που μάς έδωσε ο Έλλην Ιησούς Χριστός. Δεν αποδέχονται την μοναδικότητα τής ανθρώπινης οντότητας, την διαφορετικότητα τού γενετικού κώδικα μεταξύ των λαών. Αποστρέφουν μ’ αυτόν τον τρόπο την αλλοτριωμένη τους ψυχοσύνθεση από την βιολογική πραγματικότητα τού ελληνικού αίματος και την κοινή πολιτισμική συμπεριφορά τής όμαιμης κοινότητας.

Ο κοσμοπολίτης τύπος τής ενιαίας παγκόσμιας κοινωνίας δεν αφορά καθόλου τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό. Αυτός ο ανέστιος τύπος είναι ο πελάτης καταναλωτής τής σιωνιστοπροσήλυτης αστικής δημοκρατίας που στρατολογείται από τον τύραννο – αφέντη δίχως απαιτήσεις και αξιοπρέπεια. Τού αρκεί η δανεική τροφή που τού εξασφαλίζει η υποταγή στις ορέξεις τού τυράννου. Δεν αναγνωρίζει πατρίδα και αδερφό. Μόνον σαρκική ηδονή.

Κάθαρση διά πυρός και σιδήρου. Απόσυρση των δυνάμεων τής εθνικής μας απομειώσεως. Επιστροφή στις ρίζες τής Ελληνικής Φυλής. Σεβασμός τής ανθρώπινης φύσης και διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής. Θωράκιση τής καθάριας ελληνικής οικογένειας στο αίμα και την σύνθεση. Ελληνική Οικογένεια σημαίνει σύζευξη τού Έλληνα και τής Ελληνίδας. Η οικογένεια είναι ο μηχανισμός τού πολλαπλασιασμού τής Ελληνικής Φυλής. Ο δε καταπατητής τού φυλετικού οικογενειακού δικαίου και ο αρνητής τής φύσης του από την στιγμή που προσβάλλουν τα χρηστά ήθη, είναι ξένα σώματα για την εθνικοκοινωνική ελληνική κοινωνία.

Οι Έλληνες φροντίζουν το άβατο τού Ναού τους ομοίως με το άσυλο τού Κάστρου τής Φυλής τους. Το δε ελληνικό κράτος που συστάθηκε μετά την μερική απελευθέρωση από τούς Τούρκους, φτιάχτηκε μετά από έναν ιερό απελευθερωτικό πόλεμο που δόθηκε για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία.

Η ενιαία εθνική και θρησκευτική ταυτότητα είναι ο μόνος καταστατικός χάρτης τού ενιαίου Εθνικού Σώματος, Κράτους και Εκκλησίας. Ψυχή τού Ελληνισμού είναι η Ορθοδοξία του. Σώμα τού Ελληνισμού είναι το Έθνος – Κράτος. Οι ρόλοι τους είναι διακριτοί. Ο Αγών τους όμως είναι ομόκεντρος. Η σωτηρία και η εγρήγορση τού Έλληνα στον τόπο που γεννήθηκε. Στο πεδίο τής Αγάπης και στο πεδίο τής Τιμής. Η επικράτηση τού Δικαίου και η Νίκη τής Ιερής και Εθνικιστικής, τής Μεγάλης Ελλάδος.

Κάποιοι έχουν το θράσος να μιλούν για «ναζιστικό κίνδυνο» που εξαπλώνεται σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η Ευρώπη όμως είναι ο Χριστιανισμός, η Λευκή Φυλή και ο Ελληνικός Πολιτισμός. Ευρώπη είναι η Ελλάδα και οι Αξίες της στην εξουσιαστική και την κοινωνική δομή της.

Η Εθνικοκοινωνική Ελλάς δεν φτιάχνεται με την μαζοποίηση τής κατευθυνόμενης ψήφου από νεοταξίτες ποδηγέτες συνειδήσεων. Η Εθνικοκοινωνική Ελλάς χτίζεται με τον ιδρώτα και το αίμα των άξιων Ελλήνων. Είναι η Ελληνική Κοινωνία των Αρίστων με γνώμονα την Φυλή, την Αξιοσύνη, το Ήθος και την Πίστη. Ο Εργάτης, ο Στρατιώτης και ο Πιστός. Αυτός είναι ο Εθνικοκοινωνιστής Έλλην.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου