Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Συνεχίζει τις κολοτούμπες ο .. «αείμνηστος» Καρατζαφέρης




Ο Πρόεδρος του ΛΑγΟΣ κ. Καρατζαφέρης στη χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή στο ART στήριξε την εκλογή Αναστασιάδη, λέγοντας χαρακτηριστικά "Ευτυχώς που βγήκε ο Αναστασιάδης"!

Προφανώς το είπε, επειδή η εκλογή Αναστασιάδη αποτρέπει τον ...κομμουνιστικό κίνδυνο στην Κύπρο! "Διώξαμε τα φαντάσματα" ήταν η λογική του κ. Καρατζαφέρη, ξεχνώντας όμως ότι εκτός από τα φαντάσματα υφίσταται  ο υπαρκτός κίνδυνος της διάλυσης της Κύπρου από τον ίδιο τον Ν. Αναστασιάδη. 


Ο κ. Αναστασιάδης είναι ο άνθρωπος που είπε "ναι"¨ δημοσίως στα σχέδιο Ανάν, τότε που το καταδίκαζε εκτός από τον αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο και ο Γιώργος Καρατζαφέρης! 

Τώρα λοιπόν ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ έρχεται να συνταχθεί με τον Αναστασιάδη, τώρα που διπλωματικοί και όχι μόνον κύκλοι, λένε ότι αυτός είναι ο άνθρωπος των παγκοσμιοποιητών για να περάσει το σχέδιο Ανάν -έστω- με καθυστέρηση 9 χρόνων!!! 

Δεν γνωρίζει ο κ. Καρατζαφέρης ότι τον Αναστασιάδη τον θεωρούν άνθρωπο δικό τους; Στηρίζει τον "Παπανδρέου" της Κύπρου; Έτσι θεωρούν τον Αναστασιάδη αυτοί που επιθυμούν και σχεδιάζουν την διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Τάσσου Παπαδόπουλου στο πλευρό του οποίου είχε ταχθεί το 2004 ο Γ. Καρατζαφέρης! Τι πολιτική κωλοτούμπα είναι αυτή κ. Καρατζαφέρη; 

Αυτά σου εντέλει ο …υποβολέας σου; 
 http://ixnos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου