Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ (VIDEO)

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ,

Ο ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ .

Αυτά τα Γόρδια δεσμά που φόρεσαν σε Πατρίδα και Ελληνικό Λαό δεν λύνονται εύκολα και πρέπει να αναληφθούν συντονισμένα , ενέργειες από όλους μας προς επίλυσή των.

Προς τον σκοπό αυτό , όλοι μας ,να πάρουμε σαν μια γροθιά και έξω από τα υφιστάμενα κόμματα , τις πρωτοβουλίες εκείνες ,ώστε οι υποθέσεις και οι τύχες της Πατρίδος να αναληφθούν από μία Ελληνόψυχη υπηρεσιακή και ειδικού σκοπού ,Κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας εκ προσωπικοτήτων από το καλλίτερο έμψυχο υλικό που διαθέτει η χώρα μας και έξω από πρόσωπα συμμετασχόντων σε Λέσχες , Στοές και άλλα ανθελληνικά κέντρα.

Για τον διορισμό της παραπάνω υπηρεσιακής Κυβέρνησης και μετά την παραίτηση των φαύλων ,θα διαπραγματευθεί η επιτροπή διεξαγωγής του παρόντος αγώνος που θα έχει ορισθεί στην πορεία και ανάλογα των προσώπων που θα συμμετάσχουν σε αυτήν.
.
Για την επίτευξη του παραπάνω στόχου αναλυτικότερα προτείνονται τα εξής : 


α) Η καθολική συμμετοχή όλου του Ελληνικού Λαού ( άνεργοι ,εργαζόμενοι-συνταξιούχοι – μαθητιώσα νεολαία )

β) Η συμμετοχή όλων των εν ενεργεία ΕΝΣΤΟΛΩΝ των Ε.Δ ( μη εχόντων υπηρεσία ) , εν στολή και μετά των οικογενειών αυτών.

γ) Από κοντά είναι επιβεβλημένη η συμμετοχή των εν ενεργεία ΕΝΣΤΟΛΩΝ των Σωμάτων Ασφαλείας ( μη εχόντων υπηρεσία) και μετά των μελών των οικογενειακών αυτών επίσης .

δ) Η μεγάλη οικογένεια των βετεράνων αποστράτων των Ε.Δ και των Σ.Α μετά των συνδικαλιστικών τους οργάνων και όλων των μελών των οικογενειών τους.(Όσοι εξ αυτών δύνανται να παραβρίσκονται εν στολή)

ε) Επικεφαλής της πορείας τίθενται τα τμήματα των αποστράτων ως Έλληνες Πολίτες και αποτελούντα την γέφυρα μεταξύ του Λαού μας και των Εν Ενεργεία στελεχών .

2. Συγκέντρωση σε όλες της Πρωτεύουσες των νομών των συμμετασχόντων και πορεία προς τα δύο μεγάλα κέντρα Αφετηρίας της μεγάλης παλλαϊκής καθόδου προς Αθήνα . Αυτά θα είναι η Θεσσαλονίκη και η Πάτρα.

3) Στην πορεία σύγκλισης προς την Αθήνα (Πλ. Συντάγματος ) θα διενεργούνται εκ των προτέρων δημοψηφίσματα σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών με την Κυρίαρχη Λαϊκή απαίτηση την παραίτηση και των 300 βουλευτών και τον διορισμό δική μας υπηρεσιακής κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας εκ προσωπικοτήτων .

4) Γίνεται ιδιαιτέρα μνεία στους εν υπηρεσία ενστόλους να επιδοθούν στο έργο τους απερίσπαστοι και να μην υπακούσουν σε καμία εντολή των σφετεριστών κυβερνώντων και βάσει του 120Σ .

5) Τα προς δημοψήφισμα αιτήματα της παλλαϊκής πορείας και της επιτροπής αγώνα είναι τα κάτωθι :

Α. Πολιτικό σύστημα : 1. Νέος καταστατικός χάρτης - Νέο Σύνταγμα, για καθιέρωση πραγματικής Ελληνικής Δημοκρατίας - Δικαιοκρατίας, με κατάργηση όλων των υπαρχόντων πολιτικών σχηματισμών. Τα υπάρχοντα κόμματα σχεδόν όλα, υπηρετούν ξένα συμφέροντα και αποτελούν συμμορίες αρπαγής του εθνικού πλούτου και κλοπής της εθνικής εργασίας (βλ. σκάνδαλα) 

2. Εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας με Λαϊκή ψηφοφορία και με σαφείς Συνταγματικές αρμοδιότητες. 

3. Εκτελεστική Εξουσία : Εκλογή Κυβερνήτη ( Πρωθυπουργού ) δια της Λαϊκής ψήφου. ( μόνον εκλογή πρωθυπουργού , όχι πλέον κόμματα ). Ο εκλεγείς, κατ' απόλυτη πλειοψηφία, Κυβερνήτης διορίζει 8 (οκτώ ) Υπουργούς πού προϊστανται των οκτώ (8) υπουργείων. 

Οι Υπουργοί Είναι όλοι της απόλυτης διακριτικής ευχέρειας του εκλεγέντος Κυβερνήτη, 
ο οποίος και φέρει όλη την ευθύνη. (μπορεί να τους παύσει και να διορίσει άλλους ). 
Όλοι οι Υφυπουργοί είναι μόνιμοι, εκ της δημοσίας διοικήσεως - Γεν. Δ/ντές και είναι και οι μόνοι σύμβουλοι του Πρωθυπουργού.

4. Νομοθετική εξουσία : Εκλογή 104 Νομοθετών (βουλευτών) εκλογή δύο Ανά Νομό (52 Νομοί *2=104) δια της Λαϊκής ψήφου. Οι Νομοθέτες (βουλευτές) ποτέ δεν υπουργοποιούνται, μόνο νομοθετούν και ασκούν κοινοβουλευτικό έλεγχο. 

5. Δικαστική εξουσία : Παντελώς ανεξάρτητη, η εκλογή των και οι Προαγωγές όλων των βαθμίδων της Δικαιοσύνης θα προκύπτουν εκ της ιεραρχίας των, δια των ιδίων αυτών οργάνων. 

6. Θέσπιση Δημοψηφισμάτων. 

7. Συνταγματικό Δικαστήριο : Θα επιλαμβάνεται όλων των πολιτειακών και Πολιτικών θεμάτων. Οι αρμοδιότητές του θα ορισθούν από επαϊοντες και θα είναι διατυπωμένες σαφώς στον νέο καταστατικό χάρτη της Χώρας. 

8. Ανώτατο Εθνικό Συμβούλιο. 

9. Τοπική Αυτοδιοίκηση : Οι Νομοί της Χώρας είναι 52. Ο εκλεγείς Πρωθυπουργός θα διορίσει 52 Νομαρχιακές Διοικήσεις, καταργουμένων όλων των υπαρχουσών σήμερα βαθμίδων της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθόσον αποτελούν μέρος της εκτελεστικής εξουσίας. 

Όλα τα παραπάνω ως ιδέες, τις οποίες καταθέτω και διατυπώνω συνοπτικότατα και επιγραμματικά. Δέον όπως η Νέα Ελληνική Πατριωτική Κυβέρνηση επιληφθεί διεξοδικά όλων αυτών, και πολλών άλλων ενδεχομένως, με σχετική ομάδα εργασίας εμπειρογνωμόνων (Ελλήνων) με ταχύτατο ρυθμό καθ' όσον οι καιροί ου μενετοί. 

Διότι υπάρχει πλήθος λεπτομερειών υψίστης σημασίας πού πρέπει να περιληφθούν στο νέο Σύνταγμα, το οποίο θα απεικονίζει εναργώς τις κατευθύνσεις της πνευματικής ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Όχι πλέον λάθη, διότι αυτά εκμεταλλεύονται οι εχθροί της Ελλάδος. 

Β. Οικονομικό Σύστημα : 

1. Στάση εξωτερικών πληρωμών, λόγω επαχθούς και επονείδιστου χρέους. Χρέους επιβληθέντος επί του Ελληνικού Λαού, από ανθέλληνες πολιτικούς προδότες της Πατρίδας και αλλοδαπούς επαίσχυντους τραπεζίτες και τοκογλύφους-λαμόγια. 

2. Διαγραφή του εξωτερικού χρέους ( haircut ) κούρεμα κατά 80% και Και διαπραγμάτευση του υπολοίπου 20% σε χρονικό ορίζοντα 30 ετών και με επιτόκιο δεκαδικής τάξεως. Θα είναι και η τιμωρία των βδελυρών τοκογλύφων, πού απομυζούν την Ελλάδα μας από το 1821. 

3. Επαναφορά του εθνικού Νομίσματος της ΔΡΑΧΜΗΣ με ισοτιμία 1 ΕΥΡΩ = 1 ΔΡΑΧΜΗ. Σημείωση : τουλάχιστον για δύο χρόνια δεν θα πρέπει η νομισματική επιτροπή να επιτρέψει, ούτε ΜΙΑΣ ΔΡΑΧΜΗΣ εξαγωγή. Διότι οι διεθνείς τραπεζική αλητεία αυτό θα περιμένει για να υποτιμήσουν την Δραχμή. 

4. Κρατικοποίηση όλων των ιδιωτικών τραπεζών πού θα λειτουργούν πλέον Ως κατάστημα και υποκαταστήματα της Νέας εκδοτικής τράπεζας της Ελλάδος. 

5. Νέα Τράπεζα της Ελλάδος με νέο λογότυπο, θα έχει το επανακτηθέν Εκδοτικό προνόμιο. Διότι η σημερινή υπάρχουσα τράπεζα της Ελλάδος είναι ιδιωτική ( το 94% περίπου το έχουν οι Εβραίοι Ρότσιλντ από το 1928 ). 

6. Επαναλειτουργία της νομισματική επιτροπής για τον έλεγχο των Συναλλαγματικών ροών ( εισροών-εκροών ) κατά το δοκούν, βάσει των άμεσων πραγματικών αναγκών της Χώρας. 

7. Επιλεκτική διαγραφή όλων των χρεών του Ελληνικού Λαού προς το Επαίσχυντο τραπεζικό κατεστημένο , ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ. 

8. Υπερπροσπάθεια όλων των συντελεστών της εγχώριας παραγωγής εις το Maximum για την όσο το δυνατόν υποκατάσταση των εισαγωγών, ομοίως και ένταση των εξαγωγών. 

9. Αναδιάταξη των συντελεστών της παραγωγής α) αγροτικού τομέα (πρωτογενής) με αύξηση του ποσοστού συμμετοχής επί του εθνικού προϊόντος (ΑΕΠ) τουλάχιστον στο 30% β) αντίστοιχη αναβάθμιση του δευτερογενούς τομέα ( βιομηχανίας, βιοτεχνίας κ.τ.λ.) γ) υποχώρηση των υπηρεσιών (τριτογενής) σε φυσιολογικά επίπεδα. Γενικώς να επιτευχθεί ισόρροπη κατανομή των συντελεστών της παραγωγής. 

10. Σταδιακή και ισόρροπη αποκατάσταση μισθών, ημερομισθίων Και συντάξεων και γενικώς οικονομική ενίσχυση των εργαζομένων, με μοχλό το επαναποκτηθέν εκδοτικό προνόμιο. 

11. Κατάργηση του ΤΟΚΟΥ, λειτουργία του τραπεζικού συστήματος δια της Νέας Εκδοτικής Τράπεζας Ελλάδος πού θα πρέπει, πλέον, να λειτουργεί ως Δημόσια Υπηρεσία ( όλες οι δαπάνες της Τραπεζικής λειτουργίας θα καλύπτονται από τον προϋπολογισμό )

12. Νέο φορολογικό σύστημα. 

Με σημερινές τιμές τα δημοσιονομικά έσοδα από το νέο σύστημα φορολογίας θα κυμαίνονται μεταξύ 117 Δισεκατομμυρίων ΕΥΡΩ Ή ΔΡΑΧΜΩΝ (1Ευρώ=1Δραχμή ) και 235 Δισεκατομμυρίων αντιστοίχως , με αυτόματη Κατάργηση κάθε άλλης άμεσης ή έμμεσης φορολογίας π.χ. καταργούνται ΦΠΑ, καυσίμων, μισθωτών υπηρεσιών , κληρονομιών, αγοροπωλησιών, Κ.λ.π. 

13. Πλήρης αναμόρφωση του χρηματιστηρίου αξιών Αθηνών (ΧΑΑ)

14. Επιδοτήσεις : Για να αντιμετωπισθεί η ανταγωνιστικότητα των εγχώριων προϊόντων μας θα επιδοτούνται επιλεκτικά από το κράτος (εξαγωγές ) οι δεσμεύσεις της ΕΕ μας είναι αδιάφορες, εξάλλου αυτή η ΕΕ διαλύεται εις τα εξ ων συνετέθη.


Μετά όλα τα παραπάνω και εφόσον συμφωνείτε , παρακαλείσθε για την κοινοποίηση πόρτα-πόρτα σε κάθε πόλη και τοίχο-τοίχο σε κάθε ιντερνετικό Ελληνόψυχο ανησυχούντα Πατριώτη .

Η ΑΝΑΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ !!!!!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου