Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Πάγκαλος: Δεν μου αρέσει αυτό το ΠΑΣΟΚ ούτε ο πρόεδρός του


pagalospali

Τα βέλη του κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και γενικότερα κατά του κινήματος εξαπέλυσε ο Θόδωρος Πάγκαλος με αφορμή τη νέα Κεντρική Επιτροπή. Παράλληλα αμύνθηκε της επιλογής της ευρωβουλευτού Μ. Κοππά να παραιτηθεί από τη θέση της επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ.“Δεν μου αρέσει καθόλου. Ούτε το σημερινό ΠΑΣΟΚ, ούτε αυτοί που είδα στο συνέδριο, ούτε αυτά που άκουσα. Ούτε ο πρόεδρός του ο σημερινός. Κανείς δεν μου αρέσει από αυτούς. Ακόμη και στις μεγάλες στιγμές του συνεδρίου, στην αποφώνηση που κάνει ο πρόεδρος και εκεί όπου υπάρχει κόσμος, είδα άδειες καρέκλες”, δήλωσε στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ.Αναφορικά με τη σημερινή παραίτηση της Μαριλένας Κοππά υποστήριξε πως ήταν απαράδεκτο το γεγονός ότι δεν συμπεριλήφθηκαν οι ευρωβουλευτές αριστίνδην στην νέα Κεντρική Επιτροπή, στην οποία πιστεύει ότι “έχει εκλεγεί η σάρα και η μάρα”.

Επίσης έκανε λόγο για εκλογή στην κεντρική επιτροπή “κατάπτυστου” στέλεχους της νεολαίας, διευκρινίζοντας ότι η αναφορά του αυτή δεν αφορά τον κ. Ανδρουλάκη, που “έκανε νοθεία, για να στείλει άλλους αντιπροσώπους από αυτούς που θα είχαν εκλεγεί αν είχαν γίνει κανονικές διαδικασίες”.

“Το «όλον» ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου είναι μικρό κόμμα, βεβαίως. Και θα γίνει ακόμη μικρότερο, εάν συνεχιστεί αυτή η νοοτροπία. Βλέπω στις ίδιες θέσεις, τους ίδιους ανθρώπους που οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ από το 40% στο 8% και το πάνε παρακάτω”, σχολίασε ο Θ. Πάγκαλος.

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου