Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ;...ΤΕΛΟΣ !!


Είναι πραγματικά απίστευτο πως οι Εβραίοι έχουν κατορθώσει να στήσουν ένα δίκτυο εξαπάτησης που καταδυναστεύει εδώ και αιώνες την ανθρωπότητα. Ο πολίτης που δεν ασχολείται με την πληροφορία είναι δύσκολο να καταλάβει το βρώμικο παιχνίδι που στήνει η εβραϊκή μηχανή σε όλα τα επίπεδα οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό.

Αυτός όμως που ψάχνει και συνδυάζει την πληροφορία, μένει κατάπληκτος από την πλεκτάνη ενάντια στην ανθρωπότητα από την συγκεκριμένη φυλή. Σε αυτήν την
ανάρτηση θα σας παρουσιάσουμε  μόνο ενα σκέλος ανάμεσα στα εκατοντάδες αυτής της συνωμοσίας  που αφορά το  πεδίο της ενημέρωσης από τους δικούς τους δημοσιογράφους που στρατολογούνται για την διαστρέβλωση των γεγονότων με στόχο την αλλοίωση της συνείδησης της κοινής γνώμης.
 Ιan Cobain
Το πρώτο περιστατικό διαδραματίζεται στην Αγγλία όταν ένα δικό τους πιόνι με την ιδιότητα του δημοσιογράφου Ο  Ian Cobain εισχωρεί στο εθνικιστικό κόμμα της Αγγλίας το (BNP) προσποιούμενος τον εθνικιστή για έναν ολόκληρο χρόνο! Κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του κόμματος καταφέρνει και παίρνει στα χέρια του την λίστα με τα μέλη και την δημοσιεύει στην βρωμοφυλλάδα που εργάζεται στην γνωστή guardian. Καταλαβαίνεται μετά τι επακολούθησε, λάσπη και στιγματισμός των μελών με αποκορύφωμα την περίπτωση της επικεφαλής μπαλαρίνας του Αγγλικού εθνικού μπαλέτου Simone Clarke.
 
 Tim Franks

Το δεύτερο περιστατικό που έχει ίδιο περίπου περιεχόμενο ,αναφέρεται στον   δήθεν ξυλοδαρμό του βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Δημήτρη Στρατούλη από μέλη της Χρυσής Αυγής. Εδώ ένα άλλο εβραιόπαιδο με την ιδιότητά του ρεπόρτερ επεμβαίνει στην ελληνική πολιτική σκήνη με σκοπό την υπονόμευση του εθνικιστικού χώρου. Πρόκειται για τον κύριο Τim Franks σπουδαγμένο στην εβραϊκή οργάνωση Habonim Dror που στάλθηκε από το ΒΒC του Λονδίνου στην Αθήνα για να αναμοχλεύσει το περιστατικό του ξυλοδαρμού.

 Βλέπετε για τους Εβραίους όποιοσδήποτε άλλος εθνικισμός εκτός από τον δικό τους αποτελεί κίνδυνο για τα σχέδια τους. Όποτε και φροντίζουν να τον εξολοθρεύουν, με αφελή σύμμαχο την πανταχού αριστερά. Θυμηθείτε λίγο και τα γεγονότα της Νορβηγίας με το δολοφόνο εθνικιστή που στο τέλος αποδείχτηκε ότι ήταν μασόνος στρατολογημένος από αυτούς. 


Ταύτισαν τον παρανοϊκό δολοφόνο με τον νορβηγικό εθνικισμό για να στρέψουν το λαό στην αντίθετη κατεύθυνση. Στην Αυστρία επειδή δεν κατάφεραν να διαβάλουν με τα ΜΜΕ τον ικανότατο Γιεργκ Χάιντερ και επειδή έβλεπαν ότι Αυστριακός εθνικισμός ανεβαίνει, προξένησαν αυτοκινητιστικό δυστύχημα και έβγαλαν από την μέση τον Αυστριακό ηγέτη. Ας μην παραξενευτούμε λοιπόν και στην Ελλάδα αν έρθουμε αντιμέτωποι με αντίστοιχα γεγονότα με αφορμή την άνοδο της Χρυσής Αυγής στην Εξουσία.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/2013/03/blog-post_5.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου