Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Μηδενισμός και καταστροφή...

549840 4387830502668_16735632_nΣκοτώνουν, καίνε, καταστρέφουν & ρυπαίνουν τις πόλεις μας-Δυστυχώς, το φαινόμενο έχει ενταθεί
Δεν σέβονται τίποτα, δεν έχουν πολιτισμό, παρά το γεγονός ότι...
υπερεκπροσωπούνται (από θιασώτες της παρακμής) στα γράμματα και στις Τέχνες. Τα κτήρια όλης της χώρας και δη τα παραδοσιακά, έχουν γεμίσει από συνθήματα, αριστεριστικά ή αναρχικά (δεν υπάρχει διαφορά άλλωστε). 



Ότι δεν μπορούν ή αποφασίζουν να μην κάψουν, το λερώνουν. Τα πανέμορφα Προπύλαια (απ' όπου και η φωτογραφία), ορμητήριο τέλεσης κακουργημάτων διαχρονικά, λόγω του πανεπιστημιακού ασύλου, είναι παραδομένα εδώ και δεκαετίες στη μανία των αναρχικών και τεμπέληδων, που υποστηρίζουν πως «τρομοκρατία είναι το πρωί της Δευτέρας» ή κραυγάζουν υπέρ των λαθρομεταναστών.

Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις, λένε πολλοί και έχουν απόλυτο δίκιο. Φυσικά, ο (αριστερός) «πνευματικός κόσμος» της χώρας, κάνει ό,τι δεν βλέπει, όπως και ο δυστυχώς απόλυτα κατευθυνόμενος Τύπος. 

Οι αριστεροί, άλλωστε, έχουν πάρει διαζύγιο από την ομορφιά και την καλαισθησία. Και φυσικά, απ' ο,τιδήποτε ελληνικό. «Ελληνικό»;! Κακή, πολύ κακή λέξη για την διεθνιστική αριστερά. Και θυμηθήκαμε τον Στρατή Μυριβήλη: «Δεν υπάρχουν Έλληνες κομμουνιστές. 

Όταν κανείς γίνει συνειδητός κομμουνιστής, παύει να είναι Έλληνας». Αν αυτή η διαπίστωση ενοχλεί τους αριστερούς, ας σταματήσουν να την επιβεβαιώνουν κάθε ώρα και στιγμή. Και ας σταματήσουν να βεβηλώνουν τα μνημεία της πατρίδας μας.

www.elkosmos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου