Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Η νέα δίκη της Νυρεμβέργης θα γίνει στου Γουδή !!

Το Ελληνικό Έθνος βρίσκεται ενώπιον μιας μεγάλης ιστορικής ευθύνης. Όταν μιλάω για Έθνος, δεν αναφέρομαι σε καμία περίπτωση στους υποκριτές και δωσίλογους του κατοχικού καθεστώτος. Αναφέρομαι ξεκάθαρα στην μεγάλη και σιωπηλή έως σήμερα υγιή πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού και στους Ένστολους Φρουρούς του Ελληνισμού που βαστούν γερά τα λάβαρα της Φυλής μας. 

Ο διορισμένος " Χάϊνριχ " της Ελλάδας είτε Αντωνάκης είτε Αλέξης ονομάζεται...παραμένει Χάϊνριχ και έχει υπογράψει τις ίδιες δηλώσεις υποταγής στο IV Reich ( Δ΄ΡΑΙΧ ) όπως όλοι οι άλλοι....

Όποιος πιστεύει ότι ο εξαθλιωμένος Έλληνας που ζει στο Πέραμα, στο Κερατσίνι, στη Δραπετσώνα και στις άλλες αθηναϊκές συνοικίες των "πλουσίων" θα τρώει για πολύ καιρό το κουτόχορτο της υπομονής και θα το "βουλώνει", πλανάται πλάνην οικτράν.

Ποιος Έλληνας πολιτικός τολμά να επισκεφτεί ένα δημόσιο νοσοκομείο ή να κάνει χωρίς αστυνομική συνοδεία μια βόλτα στους δρόμους των πόλεων; ΚΑΝΕΙΣ.!!! 


Ο απλός πολίτης αναρωτιέται φωναχτά πλέον γιατί πρέπει να γίνονται εκλογές, να ορκίζονται πρωθυπουργοί, υπουργοί, βουλευτές, γραμματείς και φαρισαίοι, όταν με το "έτσι θέλω και γουστάρω" αποφασίζει ο Γερμανός κατακτητής και ο τοκογλύφος δανειστής;

Ας πάνε στα σπίτια τους όλοι αυτοί οι αχαϊρευτοι ή αν έχουν ανάγκη να νοιώθουν την ηδονή της εξουσίας, ας τους διορίζει η Γερμανική Κομμαντατούρ.

Η Πατρίδα μας, τελεί πλέον ΚΑΤΩ από σαφείς κατοχικούς όρους (Μνημόνια) Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ ,οι Γερμανικές δυνάμεις του Δ΄ Ραϊχ σφίγγουν όλο και περισσότερο τον βρόγχο στο λαιμό των Ελλήνων με τους εδώ τοποτηρητές τους και την συνεργασία των προθύμων νενέκων .

Είμαστε πια υποχρεωμένοι σε μια γενική συστράτευση , ώστε να οργανωθούμε με σαφείς όρους αντίστασης κόντρα και ενάντια των μηχανισμών κατοχής.

Ο κόμπος έχει φτάσει προ πολλού στο χτένι. Η απληστία των μαυραγοριτών και των μπακάληδων όπως και η εγκληματική ασυνειδησία των υπευθύνων στα ασφαλιστικά ταμεία κάνουν τα κερασάκια στην τούρτα και θα μας οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στην έκρηξη !!!!

Η νέα δίκη της Νυρεμβέργης θα γίνει στου Γουδή και απέναντι στον κάθε φουχτελάκη θα κάθονται οι ένορκοι, οι συγγενείς των νεκρών μας και οι γονείς των πεινασμένων παιδιών μας!!!

Καλή Ανάσταση, Καλή Λευτεριά!!!

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου