Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Πολιτική απάτη

 Πολιτική απάτη


  • 0
     
 Γράφει ο Γιάννης Παπαϊωάννου
Δεν ξέρω σε τι οικονομική κατάσταση  βρίσκεται ο καθένας σήμερα  αλλά αυτή την στιγμή όμως έχουμε χρεοκοπήσει .
Καθημερινά και εντεινόμενα όλα γκρεμίζονται ή έχουν γκρεμιστεί. Δεν έχουμε καύσιμα, φάρμακα,  τροφιμα, κλείνουν σχολεία, νοσοκομεία έχουμε 27% ανεργία, έχουμε χάσει το 25% του ΑΕΠ κλείνουν επιχειρήσεις,  υποβαθμίζεται η ζωή μας,το περιβάλλον η μόρφωση μας, η χώρα μας.
Και το μονό που έχει σωθεί για να μην θεωρείται η…….
χρεοκοπία μας πλήρης είναι οι τραπεζες για τις οποίες δανειζόμαστε συνεχώς.
Έχουμε φορτωθεί ως Λαός κοντά 200 τόσα δις δανεικά για τις σώζουμε κάθε τόσο με αυτό που λένε ανακεφαλαιοποίηση.

Όμως όλα αυτά τα χρέη που παίρνουμε στην πλάτη μας για να λένε οι λαϊκιστές της τρικοματικής  και οι “υπεύθυνοι”  και του Μνημονίου  ότι δεν χρεοκοπήσαμε τυπικά και ότι μας σώζουν….

Όλα αυτά τα χρέη θα τα δώσουμε στα παιδιά μας πλήρως ανατοκισμένα με περίσσια ανευθυνότητα για το μέλλον τους.

ΑΥΤΟΣ ΚΥΡΙΟΙ  ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ  Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
Να τρώμε σήμερα εμείς οι δειλοί -καθοδηγούμενοι από μια ακόμη πιο δειλή ηγεσία που εκλέξαμε-  το μέλλον των επόμενων γενεών!

Διότι σε καμιά περίπτωσή δεν λες λαϊκιστή  κάποιον που λέει εξ ερχής να κάνουμε στάση πληρωμων και να αναζητήσουμε ένα καλύτερο μέλλον, αφού πληρώσουμε το μάρμαρο της χρεοκοπίας εμείς εδώ και τώρα. 

Κανείς δεν είναι λαικιστής κάποιος όταν ζητά να αναλάβουμε εμείς την ευθύνη των παραλήψεων μας.

Ανευθυνότητα και λαϊκισμός είναι το Mνημόνιο, είναι οι μεσοβέζικες λύσεις,  ο φόβος και ο τρόμος που καλιεργείται για να  δονεί τις χορδές στα μυαλά των νοικοκυραίων και των ανενημέρωτων συμπολιτών μας.

Ανευθυνότητα και πολιτική απάτη είναι καθοδηγούνται με τον φόβο και τον λαϊκισμό -μιας μελλοντικής επερχόμενης χρεοκοπίας- και να εξωθούνται εν  αγνοία τους  οι Ελληνες  να τρώνε το μέλλον των παιδιών τους νομίζοντας ότι τους κάνουν καλό.

Όμως το χειρότερο από όλα είναι η Απάτη που προκύπτει όταν οι θυσίες του  μέσου Έλληνα γίνονται χρεος για να σώζονται οι τραπεζες ή όταν ο λαϊκισμός της κρίσης δονείται  για να χαρίζεται εθνικός πλούτος.

Πολιτική απάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου