Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Φύγανε οι Ηγέτες και μας μείνανε οι... Καρνάβαλοι.


Πόσο λείπει ένας ηγέτης σήμερα στη Κύπρο μας ...πόσο μα την  αλήθεια !
Ποιος δεν θυμάται τον αείμνηστο Τάσο Παπαδόπουλο που καπνίζοντας  αρειμανίως και χαμογελώντας πίσω από τα μουστάκια του ...Έλεγε το εξής αμίμητο ''Εγώ  παρέλαβα Κράτος και δεν θα παραδώσω κοινότητα !''

Πολεμιστής όμως της ΕΟΚΑ ήταν αγωνιστής αλλά και ηγέτης ..Πόσοι ξεχνούν τις συμβουλές ακόμη και του Μητσοτάκη τότε που μετά το ΟΧΙ των Κυπρίων είπε το γνωστό να μας φυλάξει ο Θεός ...Ο Θεός μας φύλαξε επειδή η Κύπρος είχε Ηγέτες και όχι μειοδότες !

Τότε κάποιοι πίστεψαν ότι όλα τελείωσαν αλλά δεν ήξεραν τη δύναμή και το πείσμα των Κατοχικών Δυνάμεων  !

Κατάφεραν και εξέλεξαν τον Τουρκόφια που επί μια πενταετία πίστευε ιτι θα κάνει συμφωνία με τους Τούρκους και θα μείνει στη Ιστορία ,στην Ιστορία θα μείνει ως ο Πρόεδρος των Κομμουνιστών της Κύπρου που παρέλαβε μια ανθίζουσα οικονομία και την παρέδωσε ελλειμματική ...

Στο τέλος έβαλε τα κλάματα από τύψεις για το κακό που έκανε ίσως άθελα του στον Ελληνισμό και στο νησί!

Ο δρόμος ορθάνοιχτος πλέον για τον Αναστασιάδη με σύνθημα την ( καλήν ζωήν μας ) έκανε τους νέους Κύπριους να πιστέψουν στην Ευρώπη και την συνέχιση  της καλής ζωής !

Όλες οι κρίσεις και στρατηγικές που έγιναν από τον Παπαδόπουλο έπεσαν σε μια νύχτα !

Τα έλεγε ο Λιλλήκας αλλά ακόμη και όταν κατήγγειλε οτι Μουζαχεντίν τουΑναστασιάδη ψήφισαν τον άχρωμο Μαλά  (παίζοντας ενα άτιμο παιχνίδι )για τον βγάλουν από το παιχνίδι λίγοι τον πίστεψαν !

Ένα μεγάλο μέρος των νέων που γεννήθηκαν μετά το 74 και δεν εχουν ζήσει Κατοχή ,Αττίλα και σφαγές ψήφισαν τον Αναστασιάδη  ,κυριλάτος και χαζοχαρούμενο ...Τώρα έπεσαν στη Παγίδα αλλά ίσως να είναι πολύ αργά για την Κύπρο  μας !

Δυστυχώς ...Φύγανε οι Ηγέτες και μείνανε οι Καρνάβαλοι!!!

Βετεράνος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου