Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Μέρκελ προς Σαμαρά: «Aπολύστε δημοσίους υπαλλήλους ή έρχεται και στην Ελλάδα δήμευση καταθέσεων»!!!


Έντονη φημολογία τις τελευταίες ώρες η οποίαδεν έχει διαψευστεί από την κυβέρνηση φέρει την Γερμανίδα Καγκελάριο Α. Μέρκελ να έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικώς την Κυριακή το πρωί με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και να τον προειδοποιεί για «δήμευση καταθέσεων για την Ελλάδα» !

Συγκεκριμέναφέρεται να τον προειδοποίησε ότι «Κε Σαμαρά, εάν δεν απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι και δεν κάνετε τις αποκρατικοποιήσεις πολύ σύντομα ετοιμασθείτε να υποστείτε κάτι ανάλογο...».

Αλήθεια είναι το γεγονός ή βρήκαν αφορμή και … (μπαμπούλα) οι κυβερνητικοί υπόδουλοι για να περάσουν πιο εύκολα τις απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων;

Όπως και να' χει, οι αρχικλεφταράδες, αρχιαπατεώνες Ευρωπαίοι τοκογλύφοι, με αρχηγό τους ναζιστές Γερμαναράδες και το 4ο Ράιχ της Μέρκελ, κάνουν τα πάντα για να διαλύσουν τον Ελληνισμό.

Η εγκληματική ενέργεια στην Κύπρο μας, είχε έναν και μοναδικό στόχο. Την πλήρη καταστροφή της οικονομίας του νησιού. Και με προδοτικές κυβερνήσεις, πολιτικά ανδρείκελα στα χέρια των απατεώνων της Ευρώπης, ήταν μαθηματικά βέβαιο πως θα το πετύχαιναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου