Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Tώρα τρέμουν τσουνάμι αναλήψεων στις ελληνικές τράπεζες. Τεράστιες οι ευθύνες Στουρνάρα!



Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες οι Σαμαράς, Βενιζέλος και ο Πάστορας Κουβέλης τρέμουν πάρτυ αναλήψεων από τις ελληνικές τράπεζες και αποφάσισαν να συναντηθούν εκτάκτως για να συζητήσουν το θέμα!Οι 3 αρχηγοί της συμφοράς που τις τελευταίες ώρες δεν είχαν βγάλει άχνα για όσα συμβαίνουν σε Κύπρο και αφορούν άμεσα την Ελλάδα διαπιστώνουν ότι το κυπριακό τσουνάμι απειλεί να τους τσαλακώσει.Τεράστιες είναι οι ευθύνες του Στουρνάρα για την παθητική στάση του στο Εurogroup. Από δω και στο εξής υπάρχει μόνο η Κόλαση.

Πρόκειται για εν ψυχρώ δολοφονία των ελληνικών τραπεζών. Μιλάμε για την ανώριμη απόφαση του Eurogroup η οποία ανατινάζει το τραπεζικό σύστημα αλλά και το ευρώ στα εξ ων συνετέθη. 


Παρότι δεν το παραδέχονται δημόσια οι Βενιζέλος, Κουβέλης και Σαμαράς περιμένουν τσουνάμι αναλήψεων στις ελληνικές τράπεζες. Οι Έλληνες πολίτες στις μεταξύ τους κουβέντες εκφράζουν την πρόθεσή τους να σηκώσουν τις καταθέσεις τους από τις ελληνικές τράπεζες. 

Ακόμη κι αν δεν υπάρξουν ουρές μέσα στην βδομάδα η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι η απόφαση του Eurogroup στην ουσία δολοφόνησε το εγχώριο τραπεζικό σύστημα. 

Οι ευθύνες του Στουρνάρα είναι τεράστιες καθώς δεν τόλμησε να αρθρώσει αντίλογο για τον όλεθρο που προκάλεσαν οι Ευρωπαίοι σε Ελλάδα και Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου