Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΠΕΠΟΝΗΣ – ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ!.

ΕΞΕΛΙΞΗ – ΒΟΜΒΑ σύμφωνα με ασφαλέστατες πηγές

Μετά και τις δημόσιες παρεμβάσεις Καρχιμάκη για τις δυο υποθέσεις

Έρευνα για τις ευθύνες του διοικητή της ΤτΕ Γιώργου Προβόπουλου σχετικά με...την υπόθεση γύρω από την έρευνα της BlackRock, αλλά και το σκάνδαλο της Proton!

Η εξέλιξη αυτή δικαιώνει απόλυτα το “Ολυμπία” που εδώ και μήνες επιμένει να ασχολείται με αυτές τις σκοτεινές υποθέσεις που εξακολουθούν να τελούν υπό το καθεστώς αδιαφάνειας. 

Φαίνεται ότι οι οικονομικοί εισαγγελείς ασχολήθηκαν εκτενώς τόσο με τα στοιχεία που έχουμε δημοσιεύσει κατά καιρούς αλλά και με τις δημόσιες παρεμβάσεις Καμμένου αλλά και πολιτικών από τα άλλα κόμματα, ακόμα και το ΠΑΣΟΚ οπως ο Μιχάλης Καρχιμάκης.

Ειδικά ο τελευταίος έχει καταφερθεί ευθέως και κατά της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση Proton αλλά και για τις Offshore των τραπεζών που έμειναν στο απυρόβλητο όπως είχε αποκαλύψει το “Ολυμπία” από την πρώτη στιγμή.

Εφ’ όσον η πληροφορία μας επιβεβαιωθεί, θα μιλάμε για εξέλιξη που θα συγκλονίσει το οικονομικο – πολιτικό σκηνικό!


olympia.gr

1 σχόλιο:

 1. 5/12/09
  Φορολογική Δήλωση 4.051.949,01 Ευρώπουλα !!!
  Αυτό είναι το Κυριακάτικο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας VETO 6/12/2009 , με βάση το οποίο ο κ.Προβόπουλος δήλωσε στην Εφορία κατά το έτος 2008....

  Το Αστρονομικό ποσό των 4.051.949,01 Ευρωπουλακίων !!!

  Αυτή είναι η φτωχική Ελληνική πραγματικότητα... εν μέσω κρίσης.


  Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως, ο διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος , Γιώργος Προβόπουλος, που κρατάει τα "κλειδιά" του δημοσίου χρέους, το 2006 πήρε και επιστροφή φόρου απο το Υπουργείο Οικονομικών.

  Τώρα, ο κύριος 4.051.949,01 ζεστά και μετρητά, προτείνει λύσεις, ζητώντας από τον λαό άγρια λιτότητα...για να βγούμε απο το αδιέξοδο!

  Aπό τα ανωτέρω εισοδήματα των 4.051.949 ευρώ, σχεδόν το 100%, αποτελούν αυτοτελώς φορολογούμενα ποσά, τα οποία φορολογούνται με πολύ χαμηλότερο συντελεστή ή δεν φορολογούνται καθόλου με βάση το Ελληνικό φορολογικό σύστημα.

  Και βέβαια, εμείς οι.... υπόλοιποι πρέπει να καταβάλουμε μεγαλύτερες θυσίες για να βγάλουμε την χώρα απο το αδέξιοδο που την οδήγησαν οι... κατά καιρούς Εθνοσωτήρες Κυβερνήτες Μας !!!


  ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή