Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Δήμαρχος Αθηναμπάντ...


Γιώργος Καμίνης. Εφάμιλλος του Ντέιβιντ Κόπερφιλντ. 

Εξηφανίσθη μόλις εξελέγη και αβγατίζει τα τζαμιά με μία του δήλωση!
Πάνω που λέγαμε να βγάλουμε ανακοίνωση Silver Alert (οι αναζητήσεις προσώπων μέσης και τρίτης ηλικίας, που βλέπουμε στην τιβί και στις στάσεις του Μετρό) ή να τον ψάξουμε μέσω της εκπομπής της Νικολούλη, ξετσούμισε ο απωλεσθείς δήμαρχος! Δόξα τω Θεώ, είναι ζωντανός, είναι καλά, είναι όπως τον γνωρίσαμε. Αγχωμένος να ξαναβγεί
δήμαρχος και στρεσαρισμένος από τις άοκνες προσπάθειές του να εξυπηρετήσει τους ισλαμιστές ψηφοφόρους του. 
Μόλις εκδόθηκε η προκήρυξη της δημοπράτησης του τζαμιού στο Βοτανικό (με γεια μας, οι τυχεράκηδες) έσκασε μύτη ο δημοτικός άρχων η φωνή του οποίου θυμίζει τα ανεμιστηράκια που πουλάνε το καλοκαίρι οι πλανόδιοι για να δροσίζονται οι κυρίες στα ζεματισμένα βαγόνια του ΗΣΑΠ. «Πζζζζζ, μμμμμ, νια νια νια», ακούς όταν μιλάει. Μόλις δυναμώσεις τον ήχο στην τηλεόραση αντιλαμβάνεσαι ότι σπρεχάρει την ελληνική. 
Τον μπερδεύεις με ανεμιστηράκι διότι φοράει μόνιμα ένα μουρμουρητό κι ένα σιγανοπαπαδίστικό ύφος (ένεκα της σεμνότητος του ανδρός και της προθέσεώς του να μην πολυκαταλάβεις τι σου ετοιμάζει). 
Και ποια ήταν τα θέματα που τον ξετρύπωσαν από την φωλέα του; Τα είπαμε και προηγουμένως: οι εκλογές και τα τζαμιά.
Παστούν
«Η δημιουργία κεντρικού μουσουλμανικού τεμένους ανοίγει το δρόμο, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία αδειοδότησης σε χώρους που πληρούν τις προϋποθέσεις, οι οποίοι σήμερα λειτουργούν ως άτυποι χώροι λατρείας, ώστε να λειτουργούν νομίμως ένας έως δύο ανά δημοτικό διαμέρισμα», είπε ο κ. Καμίνης σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. 
Όποιος τον άκουσε αναρωτήθηκε αν τα τζαμιά είναι σαν τα πεντάρια που σου δίνει το τζόκερ (εφόσον παίξεις πλήρες σύστημα). 
Μαζί με τον πρώτο λαχνό (το κεντρικό τέμενος), τσιμπάς και δυο τρία πεντάρια (επίσημοι χώροι λατρείας των ισλαμιστών).
Όσο νάναι, πρέπει να μεριμνήσει ο κ. δήμαρχος για το εκλογικό ακροατήριό του. 
Οι επιζήσαντες Αθηναίοι (όσοι την έχουν βγάλει καθαρή με τα μνημόνια) θυμούνται ότι στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές είχαν δει μπόλικα φυλλάδια με την φωτό του Καμίνη και δίπλα γράμματα που ομοιάζουν με αραβικά, παστούν, ουρντού (διάλεκτοι που ομιλούνται σε Αφγανιστάν και Πακιστάν). 
Τα μικρούλια τα τζαμιά, αυτά τα δύο ανά δημοτικό διαμέρισμα, κάλλιστα μπορούν να εξυπηρετήσουν και ως άτυπα κέντρα «διαφώτισης» υπέρ των αρετών του νυν δημάρχου.
Κατακαημένη Ελλάδα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου