Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Με πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ συνεργάζονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.


Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, είχε σήμερα συνάντηση με εκπροσώπους του “Πατριωτικού Κέντρου”, του κινήματος που έχουν συστήσει πρώην βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. μεταξύ των οποίων ο Αστέριος Ροντούλης, Αλέκος Χρυσανθακόπουλος και Ουρανία Παπανδρέου.
Στη συνάντηση αυτή αποφασίστηκε η συμμετοχή του “Πατριωτικού Κέντρου” σε διαδικασίες του ιδρυτικού Συνεδρίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, το οποίο θα πάρει την τελική απόφαση για το είδος και την μορφή συνεργασίας των δυο κινημάτων.
 
Μιλώντας στην ΕΡΑ Λάρισας, ο κ. Ροντούλης υποστήριξε ότι απαιτείται η συνεργασία των “πατριωτικών δυνάμεων του δημοκρατικού τόξου”, απέναντι στις πολιτικές των μνημονίων.
 
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, εξάλλου, το “Πατριωτικό Κέντρο” επισημαίνει πως αποφάσισε την πολιτική συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, “στη βάση μιας συναποφασιζόμενης από συνεδριακές διαδικασίες προγραμματικής οπτικής για τη νέα πατριωτική διακυβέρνηση της χώρας, διαφυλασσομένης της πολιτικής αυτοτέλειας και αυτενέργειάς του”.
 
“Πιστεύουμε, λοιπόν, ότι η ισότιμη πολιτική συνεργασία ΑΝ.ΕΛ και “Πατριωτικού Κέντρου” κάνει πραγματικότητα την μεγάλη δημοκρατική πατριωτική συμπαράταξη που θα δώσει ελπίδα στον χειμαζόμενο Ελληνισμό, μέσα από τη συνέργεια και την κοινή δράση των υφισταμένων εθνικολαϊκών δυνάμεων, οι οποίες αργά, αλλά σταθερά, ξεπερνούν την αδυναμία του κατακερματισμού τους”, αναφέρεται σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου