Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Άνοιξαν σούπερ-μάρκετ στην Αλβανία με κλεμμένα προϊόντα από Ελλάδα!!!

Τρεις γυναίκες κι ένας άνδρας συνελήφθησαν ως μέλη σπείρας που είχε κλέψει προϊόντα απο 27 σούπερ μάρκετ της Αττικής.

Οι τέσσερις αλλοδαποί, αλβανικής καταγωγής, συνελήφθησαν στην Καλλιθέα κι ενω νωρίτερα είχαν κλέψει από σούπερ μάρκετ της περιοχής διάφορα προϊόντα. 


Όλοι τους είναι ηλικίας 55 και 56 χρόνων και σύμφωνα με την αστυνομία ήταν μέλη σπείρας που έκλεβε προϊόντα από σούπερ μάρκετ και στη συνέχεια τα προωθούσαν με ΙΧ και λεωφορεία στην Αλβανία, όπου συνεργοί τους τα πωλούσαν στην εκεί αγορά, κερδίζοντας πολλά χρήματα. Πιο συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε πως

οι 4 πήγαιναν με αυτοκίνητο σε σούπερ μάρκετ.

Ο άνδρας περίμενε στο αυτοκίνητο, η μία γυναίκα “φύλαγε τσίλιες” και οι άλλες δύο έκλεβαν αντικείμενα τα οποία έκρυβαν σε ειδικά διαμορφωμένες τσέπες στα ρούχα τους και στις τσάντες τους. Με αυτό τον τρόπο, κατα το τελευταίο έτος είχαν κλέψει προϊόντα απο 27 σούπερ μάρκετ σε Αμπελόκηπους, Ζωγράφου, Γκύζη, Καλλιθέα, Άγιο Παντελεήμονα, Χολαργό, Πετρούπολη, Νέα Σμύρνη, Κυψέλη, Ιλίσια και Πατήσια. Επίσης, σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες είχαν συλληφθεί για τα ίδια αδικήματα από το 1996, 11 φορές.

 Στην κατοχή τους και σε έρευνα που έγινε στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: -Μεγάλος αριθμός εμπορευμάτων όπως ποτά, ζυμαρικά, καλλυντικά, όσπρια, κονσέρβες, είδη καθαρισμού κλπ. 3.070 ευρώ -Χειρόγραφο σημείωμα στην Αλβανική, από το οποίο προκύπτει ότι διαθέτουν επ’ ονόματι τους λογαριασμούς σε Αλβανικές Τράπεζες, με ποσό καταθέσεων άνω των 100.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου