Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Φανατική κομμουνίστρια η Ανγκέλα Μέρκελ.

Ταφόπλακα στις γελοιότητες με τις οποίες προσπαθούν να αποκοιμίσουν τον Ελληνικό Λαό τα εγχώρια διαπλεκόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης, βάζει βιβλίο δύο Γερμανών δημοσιογράφων, το οποίο θα κυκλοφορήσει την προσεχή εβδομάδα.

Συγκεκριμένα...οι δημοσιογράφοι της Bild και της Die Welt, Ραλφ Γκέοργκ Ρέουτ και Γκούεντχερ Λάχμαν, θα κυκλοφορήσουν την βιογραφία της καγκελαρίου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, υπό τον τίτλο «η πρώτη ζωή της Άνγκελα Μέρκελ». 

Ο δημοσιογράφος της Bild, Ράλφ Ρέουτ, αναφέρει πως η κυρία Μέρκελ υπήρξε επαγγελματικό στέλεχος του κομμουνιστικού κόμματος της Ανατολικής Γερμανίας, εργαζόμενη για το κόμμα στην Ακαδημία Επιστημών, κατέχοντας θέση γραμματέως για τις κινητοποιήσεις και την προπαγάνδα της κομμουνιστικής νεολαίας, από το 1981! 

Πέραν του συγκεκριμένου πόστου, η σημερινή καγκελάριος φέρεται να συμμετείχε και στη συνδικαλιστική διεύθυνση της Ακαδημίας. Ο δημοσιογράφος μάλιστα σε συνέντευξή του, δηλώνει χαρακτηριστικά, μη αφήνοντας περιθώρια αμφισβητήσεων: «Η Άνγκελα Μέρκελ ήταν πολύ πιο κοντά στο σύστημα της Ανατολικής Γερμανίας από όσο πίστευαν έως σήμερα και μπορούμε να το αποδείξουμε».

Ο Ρέουτ αποκαλύπτει πως συγκέντρωσε τα στοιχεία ύστερα από μακροχρόνιες έρευνες, τόσο σε αρχεία τα οποία βρίσκονταν εκτός κοινής πρόσβασης, όσο και από μαρτυρίες πολιτών, οι οποίοι έζησαν τη φρίκη και τη βαρβαρότητα του κομμουνιστικού κολαστήριου της ανατολικής Γερμανίας. 

Ο ένας εκ των συγγραφέων της βιογραφίας, σκιαγραφεί πολιτικά την Ανγκέλα Μέρκελ ως «μεταρρυθμίστρια κομμουνίστρια», αποκαλύπτοντας πως τασσόταν ενάντια στην ένωση των δύο Γερμανιών, μετά την πτώση του Τείχους του Αίσχους, όπως ονομάστηκε το απάνθρωπο τείχος του Βερολίνου. 

Αντίθετα, η κομμουνίστρια Μέρκελ υποστήριζε με θέρμη ένα είδος δημοκρατικού σοσιαλισμού, το οποίο θα έβρισκε εφαρμογή σε μια αυτόνομη, Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας.

Τελικά, η φανατική μπολσεβίκα Μέρκελ, υποχρεώθηκε να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, χτίζοντας την πολιτική της καριέρα σε μια ενωμένη πια -παρά τη θέλησή της- Γερμανία. 

Την προώθησή της και τους νέους ορίζοντες στο πολιτικό της μέλλον, ανέλαβαν να διαμορφώσουν ο ιδρυτής του κινήματος «Δημοκρατική Ανανέωση» Βόλφγκανγκ Σχνουρ και ο πρώτος πρωθυπουργός μετά από ελεύθερες εκλογές στην πρώην κομμουνιστική ανατολική Γερμανία, Λόταρ ντε Μαϊζιέρε. 

Ποιο ήταν όμως το κοινό στοιχείο το οποίο ένωνε τους δύο αυτούς άντρες; 

Υπήρξαν αμφότεροι μυστικοί συνεργάτες της απάνθρωπης Στάζι, της μυστικής υπηρεσίας του κομμουνιστικού Καθεστώτος, η οποία ευθύνεται για το κλίμα τρομοκρατίας, βασανισμούς και φυσικά χιλιάδες θανάτους αντιφρονούντων.

Το βιβλίο των δύο Γερμανών δημοσιογράφων έρχεται να επιβεβαιώσει παλαιότερες δηλώσεις του ηγέτη του ακροαριστερού κόμματος Die Linke (Σύριζα της Γερμανίας…) Όσκαρ Λαφοντέν, ο οποίος είχε επίσης αποκαλύψει πως η κυρία Μέρκελ εργαζόταν κατά το παρελθόν ως επαγγελματικό στέλεχος της κομμουνιστικής νεολαίας της ανατολικής Γερμανίας. 

Εκείνες οι δηλώσεις βέβαια, δεν είχαν τύχει της ανάλογης προβολής από τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, ενώ εδώ στην Ελλάδα, δεν έγινε ούτε αναφορά, πλην ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσεων, ούτως ώστε να μη τρωθεί η εικόνα του «σοσιαλιστικού παραδείσου», την οποία οι εγχώριοι μαρξιστές πολιτικάντηδες και δημοσιογραφίσκοι παρουσιάζουν για το τεράστιο γκουλάγκ της σοβιετοκρατούμενης ανατολικής Γερμανίας.

Η κυρία Μέρκελ διαμήνυσε μέσω του εκπροσώπου της οτι στερείται χρόνου, ώστε να απαντήσει στα ερωτήματα των δυο δημοσιογράφων και συγγραφέων του βιβλίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου