Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Νέο «παραλήρημα» Πάγκαλου - Αμφισβητεί το υψηλό ποσοστό αυτοκτονιών στην Ελλάδα.

Επιτίθεται με ύβρεις στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κύριος «όλοι μαζί τα φάγαμε» προκαλεί και πάλι. Αυτήν την φορά όμως τολμώντας να αμφισβητήσει ακόμα και το υψηλό ποσοστό αυτοκτονιών λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα.


Όπως φαίνεται οι συμπολίτες μας που καθημερινά οδηγούνται σε απόγνωση δεν λένε τίποτε απολύτως στον κύριο Πάγκαλο. 


Ειδάλλως δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι με άρθρο του σε κυριακάτικη εφημερίδα δηλώνει χαρακτηριστικά πως «όχι μόνο δεν αυξήθηκε στην Ελλάδα ο αριθμός των αυτοκτονιών αλλά και ότι έχουμε «δόξα τω Θεώ» το χαμηλότερο ποσοστό αυτοκτονιών στον ΟΟΣΑ μετά την Τουρκία»!

Είναι γνωστές οι απόψεις του κ. Πάγκαλου περί ευθυνών που φέρουν όλοι οι Έλληνες για το «που πήγαν τα κλεμμένα», όπως είναι γνωστό ότι δεν δέχεται την πικρή αλήθεια: ότι δεν τα φάγαμε όλοι μαζί, αλλά όσοι διοικούσαν όλα τα προηγούμενα χρόνια το σύστημα το οποίο έφερε την Ελλάδα στο σημερινό σημείο μηδέν. Και ο κ. Πάγκαλος δεν ήταν απών από την ομάδα των ανθρώπων που διαχειρίστηκαν επί χρόνια τις τύχες της χώρας.

Όμως η προκλητικότητα του κ. Πάγκαλου προχωράει ακόμα παραπέρα, χρησιμοποιώντας προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για πολιτικά πρόσωπα του ΣΥΡΙΖΑ. Λέει χαρακτηριστικα: «Τσακαλωτοί και Σταθάκηδες και Παπαδημούληδες και Μηλοί και άλλοι γραφικοί καθηγητούληδες διαφόρων πολυτέκνιξ ή άλλων τυχάρπαστων ιδρυμάτων που πληρώνονται σε λίρες στερλίνες όλοι μαζί κλαίνε και εύχονται ποτέ να μην ξημερώσει».


Ο κ. Πάγκαλος θα μάθε άραγε ποτέ από τα λάθη του; Να του θυμίσουμε απλώς ότι με τους χαρακτηρισμούς του προς τον Δημήτρη Αβραμόπουλο ως «ο κύριος τίποτα», το μόνο που έκανε ήταν να εκτεθεί. 


Δεν φοβάται ο κ. Πάγκαλος μήπως η ιστορία μου τον αφήσει έκθετο ακόμα μία φορά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου