Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Καμμένος: Οι βουλευτές μας δεν εξαγοράζονται ούτε αποτελούν καβάτζες.

kammenos-oi-boyleytes-mas-den-eksagorazontai-oyte-apoteloyn-kabatzes
Για όλους και για όλα μίλησε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Kontranews ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος 
Καμμένος στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα  πως «μονόδρομος είναι η επιβίωση και η πρόοδος των Ελλήνων». 
Πρόσθεσε μάλιστα πως «η κυβέρνηση τελείωσε μαζί με τις πολιτικές της τρόικας», ενώ ζήτησε «εκλογές τώρα».
Για το θέμα των υποβρυχίων είπε πως «ο Κορυδαλλός είναι πολύ μικρός» αλλά και για τις ιδιωτικοποιήσεις και τις συμβάσεις για τους οδικούς άξονες πως «η κυβέρνηση ξεπουλά τη δημόσια περιουσία στον Μπόμπολα για να υβρίζονται οι αντίπαλοί της. Όλες οι συμβάσεις αυτές...
... είναι άκυρες». 
Ο Πάνος Καμμένος χαρακτηρίζει «ντροπή της Δημοκρατίας» τους κυβερνητικούς βουλευτές που το παίζουν τηλεοπτικοί αντάρτες και ψηφίζουν ΝΑΙ σε όλα. Παράλληλα στέλνει αυστηρό μήνυμα στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής του ομάδας αλλά και σε όσους από τη ΝΔ ψάχνουν «μαξιλάρια» στο κόμμα του.
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν έχουμε μαξιλαράκια είμαστε κίνημα πολιτών και όποιος προδώσει τελειώνει οριστικά όπως όλοι οι δοσίλογοι. Οι βουλευτές μας δεν εξαγοράζονται ούτε αποτελούν καβάτζες», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Επιπλέον ο Πάνος Καμμένος συντηρεί το παράθυρο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ «όσοι θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας αποδεχόμενοι τις κόκκινες γραμμές μας και την ιδρυτική διακήρυξη είναι καλοδεχούμενοι». Ενώ σχετικά με τις συζητήσεις για το κούρεμα υποστηρίζει χωρίς περιστροφές «πάνε για κούρεμα καταθέσεων και χωρίς το όριο των 100.000 ευρώ».
Ο κ. Καμμένος κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης ότι «καμία διαπραγμάτευση δεν κάνουν προσέρχονται γονυπετείς στην τρόικα υπηρετούν τη Μέρκελ σαν υποταγμένοι μαζοχιστές στην Κυρία τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου