Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

ΑΙΜΑ Κ’ ΙΔΡΩΤΑ. ΤΙΠΟΤ’ ΑΛΛΟ!

Φίλοι μου, αν τυχόν αναρωτιέστε γιατί σιωπώ πολιτικώς το τελευταίο διάστημα είναι γιατί απλούστατα δεν έχω κάτι πλέον να σας πω.

Η σκανδαλώδης σιωπή και η εξευτελιστική αδιαφορία των Ελλήνων για όλα αυτά που μας συμβαίνουν, με οδηγούν σε ένα συμπέρασμα και μόνο. 
Είμαστε … «πρώην Έλληνες» και νυν απατρίδες.
Εδώ που φτάσαμε μόνο με ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ θα διώξουμε το «τέρας» από τη πατρίδα μας. Κι έως τότε … απλά δεν έχουμε πατρίδα
Η δική μου λοιπόν πρόταση είναι: Παύση πληρωμών προς όλες τις κατευθύνσεις.
Εδώ και τώρα… ένα οργανωμένο κίνημα με συντεταγμένες δυνάμες, με μοναδικό σκοπό τη παύση…
….όλων των πληρωμών με στόχο την ανατροπή του πολιτικού καθεστώτος που περιλαμβάνει και τη προδοτική κυβέρνηση και την μίσθαρνη αντιπολίτευση.
Το συστημικό «τέρας» που υπηρετούν όλες οι κυβερνήσεις από τον εβραίο Σημίτη μέχρι τον αλήτη τον Τσίπρα, τρέφεται με την αυξητικής τάσης υπερφορολόγηση και τα δυσβάσταχτα και αιμοσταγή τους μέτρα.
Αν σταματήσουμε να πληρώνουμε ΦΠΑ, εφορία, ΕΝΦΙΑ, ΔΕΚΟ, κλπ τότε το «τέρας» πεθαίνει!!! ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.
Κι αφού πεθάνει… μηδενισμός όλων των οφειλών, σεισάχθεια, και ολική επανικίνηση… ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩ – ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (πλήρες GREXIT), κλείσιμο συνόρων προς άπαντες λαθρομετανάστες.
Και όσοι μένουν νόμιμα στην Ελλάδα, υποχρεωτική ταμίευση και σπατάλη των χρημάτων τους ΜΟΝΟ στην Ελλάδα. Ούτε μια δραχμή … π.χ. στην Αλβανία!! Ειδάλλως άμεση απέλαση.

Και αφού γίνουν αυτά, η επόμενη (εκλεγμένη και όχι «φυτευτή» με νόθες εκλογές) κυβέρνηση … με «εγγυήσεις ζωής». Ναι καλά ακούσατε, εγγύηση ζωής!!
Τέλος οι βουλευτικές ασυλίες και οι ala-carte νόμοι περί δήθεν ευθύνης υπουργών.
Και να είστε 100% βέβαιοι ότι αν πάρουμε με αυτό το τρόπο το δρόμο του Grexit, το παράδειγμα μας θα ακολουθήσουν τα περισσότερα κράτη, που ήδη το σκέφτονται σοβαρά όπως η Βρετανία, η Φιλανδία, κλπ.
Αυτή φίλες και φίλοι είναι η μόνη αναίμακτη επανάσταση που δύναται να προκύψει.
Ειδάλλως… ΑΙΜΑ Κ’ ΙΔΡΩΤΑ!!
Υ.Γ. Να είστε βέβαιοι ότι αν η εύφορη και εν δυνάμει υπερ-παραγωγικότατη Ελλάδα, βγει από την Ε.Ε. και το αιμοσταγές ευρώ και απαλλαγεί από τους προδότες που απαρτίζουν τα κοινοβούλια από το 1993 έως σήμερα, μιλάμε για :
ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΚΑΙ ΤΡΟΧΙΑ ΑΛΜΑΤΩΔΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ εντός τριμηνίας!!!!!!!!
(Για αυτό το τελευταίο…με την μεγάλη πλέον πολιτική εμπειρία που διαθέτω… ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου