Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ «ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΑ» ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ;

Ιούνης στην Ελλάδα της «Ευρώπης», στην Ελλάδα του ευρώ, των τοκογλύφων, στην Ελλάδα που έχει ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ στους …. «δανειστές», και στα λοιπά ΚΟΡΑΚΙΑ χωρίς να αντιδρά ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, στην Ελλάδα των «συμφωνιών και των κόκκινων γραμμών» που θέτει η κυβέρνηση της, στην Ελλάδα που έχει ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ τους Έλληνες.

Ωπα, διόρθωση εδώ, σε αυτό το τελευταίο!


ΔΕΝ ΕΞΟΝΤΩΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, οι οποίες είναι ουσιαστικά ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.

Έτσι είναι Συνέλληνες, η πραγματικότητα είναι πως ΟΛΕΣ οι μέχρι σήμερα «κυβερνήσεις» των τελευταίων σαράντα χρόνων, είναι οι υπάλληλοι των ξένων συμφερόντων.


Πως είπατε; Διαφωνείτε; Τότε, μάλλον ....

....ζείτε σε άλλον πλανήτη…..

Διάβασα μια είδηση, και πραγματικά δεν ήξερα πώς να αντιδράσω.


Να γελάσω; Να κλάψω; Να ντραπώ;

ΟΛΑ ΜΑΖΙ:


Ένα είναι σίγουρο, πως είμαι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ με όλα όσα γίνονται πίσω από τις πλάτες μας, ΟΛΑ αυτά, και άλλα πολλά, που μας έχουν ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ για τα επόμενα τουλάχιστον πενήντα χρόνια.

Ας δούμε την είδηση…..


«Βαλς: «Ζηλεύω τον Τσίπρα που πέρασε 7.500 σελίδες μέτρα χωρίς απεργίες»


Τον θαυμασμό του προς τον Αλέξη Τσίπρα που κατάφερε να περάσει το πακέτο μέτρων που απαιτούταν για την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης του τρίτου μνημονίου «χωρίς αλλαγές, χωρίς απεργίες» φέρεται να εξέφρασε ο Γάλλος πρωθυπουργός, Μανουέλ Βαλς, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα.


Σύμφωνα με τον Γάλλο ανταποκριτή της Liberation στην Αθήνα, Fabien Perrier, στη διάρκεια χαλαρής συζήτησης με Γάλλους δημοσιογράφους ο Βαλς ανέφερε: «Ζηλεύω τον Τσίπρα που πέρασε 7.500 σελίδες από τα μέτρα χωρίς αλλαγές, χωρίς απεργίες.»


Τις τελευταίες εβδομάδες η Γαλλία «καίγεται» από απεργιακές κινητοποιήσεις και μαζικές διαδηλώσεις που συχνά καταλήγουν σε συγκρούσεις με την αστυνομία, καθώς οι εργαζόμενοι αντιδρούν στις προωθούμενες ανατροπές στα εργασιακά που προωθεί η κυβέρνηση Ολάντ.»

Καμαρώστε Συνέλληνες, καμαρώστε που ο ξένος ζηλεύει τον πρωθυπουργό των ΚΟΡΟΪΔΩΝ, που τον «θαυμάζει» θα μπορούσαμε να πούμε αυτόν, το επιτελείο του, αλλά και ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς μας, και αυτό γιατί όπως ο ίδιος ομολογεί, μας ΕΣΦΑΞΕ κανονικά (όπως και οι προκάτοχοι του), και ΕΜΕΙΣ, καθίσαμε κάτω από το…. «μαχαίρι» του χωρίς να βγάλουμε ΚΙΧ, χωρίς να στείλουμε ΟΛΟΥΣ στον αγύριστο.

Ζηλεύει ο άνθρωπος τον Πρωθυπουργό μιας «ήσυχης» χώρας, σε σχέση με τη δική του που καίγεται από άκρη σε άκρη από τις κινητοποιήσεις του ΛΑΟΥ του ο οποίος ΑΝ θυμάστε, τις προάλλες ανάμεσα στα συνθήματα του είχε και αυτό που έλεγε «ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΑΔΑ».
Το θυμοσαστε Συνέλληνες, η το περάσατε στο «ντούκου»;

Τι ήθελαν άραγε να μας που με αυτό οι Γάλλοι;
Μήπως πως ΕΜΕΙΣ ήμασταν, είμαστε , και θα είμαστε τα ΚΟΡΟΪΔΑ της Ευρώπης, που θα επικροτούμε οτιδήποτε απαιτούν από εμάς τα αφεντικά της χώρας;

Για σκεφτείτε το λίγο Αδέλφια… Βλέπετε, οι Γάλλοι, αλλά και οι λοιποί (πλην των Ελλήνων) Ευρωπαίοι, δεν «μασάνε» από τα μέτρα που παίρνουν για εκείνους προκειμένου να τους εξοντώσουν.


ΤΙ δεν καταλαβαίνεις ΕΛΛΗΝΑ;

Βέβαια, θα μου πουν κάποιοι, πως ΚΑΙ ΕΔΩ έχουμε «φωτιές αντίδρασης» (να τις χαρακτηρίσουμε έτσι), μόνο που ΑΥΤΕΣ, δεν έχουν προκληθεί από ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, αλλά από τα διάφορα «μπουμπούκια», τα οποία με τις εντολές των Ευρωπαίων, και τις «Ευλογίες» της «κυβέρνησης» μας, βρίσκονται στη χώρα και θα βρίσκονται για πάρα πολύ ακόμα.

ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ «ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΑ» ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ;

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΤΑΣ «ΧΑΡΤΑΕΤΟ» ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ;

Θα επανέλθω!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΟΥΓΚΑΡΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου