Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Έκτακτη είδηση..Η Τουρκία πρότεινε πριν λίγο στην Μόσχα,την μεταστάθμευση ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών στην βάση του Ινσιρλίκ!!!Ολική επαναφορά των ρωσοτουρκικών σχέσεων,με ανατροπή της γεωπολιτικής ισορροπίας στην ανατολική Μεσόγειο!!!

1447772213_putin-erdogan
Έσκασε σαν βόμβα πριν λίγο η έκτακτη είδηση,πως ο Τούρκος υπεξ,αποκάλυψε σε συνέντευξη τύπου,πως η Τουρκία πρότεινε στην Μόσχα,την μεταστάθμευση ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών στην βάση του Ινσιρλίκ,για να επιχειρούν κατά των ισλαμιστών!!!

Πρόκειται για βόμβα μεγατόνων άσχετα αν η Ρωσία αποδεχθεί την πρόταση ή όχι.


Η τουρκική ενέργεια δείχνει την ευελιξία της τουρκικής διπλωματίας,η οποία δεν διαστάζει να ανοίγει δρόμους,που κάποιοι ούτε ....
....καν φαντάζονταν.

Η εξέλιξη αυτή μας προδιαθέτει για συμφωνία στο παρασκήνιο ανάμεσα σε Ρωσία-Τουρκία για αγωγούς και φυσικό αέριο.

Μεγάλος χαμένος της ολοένα και ταχύτερης ρωσοτουρκικής προσέγγισης για την οποία σας είχε εγκαίρως ενημερώσει το Dioptranews,είναι ο ελληνισμός στο σύνολο του.


Όταν η Ρωσία παρακαλούσε την Λευκωσία για λιμάνια και αεροδρόμια,με εξαιρετικά ανταλλάγματα από ρωσικής πλευράς,κάποιοι σε Αθήνα και Λευκωσία,με εντολή των Αμερικανών,σφύριζαν αδιάφορα.

Τώρα ας απολαύσουν την καταστροφή που έρχεται και στο συμβούλιο ασφαλείας και στο θέμα των υδρογονανθράκων της κυπριακής δημοκρατίας…

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου