Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Πυκνώνουν οι αντιδράσεις κατά της απόφασης Πούτιν να ξεπαγώσει τις σχέσεις της Ρωσίας με την Άγκυρα,μετά την »συγνώμη»Ερντογάν!Ο παλαίμαχος φιλέλληνας διπλωμάτης Vladimir Chizhov,καλεί το Κρεμλίνο να μην βιαστεί και δηλώνει »πως δεν μπορούμε να εμπιστευόμαστε την Τουρκία»!!!

_66639056_russianambo.jpg
Πυκνώνουν οι αντιδράσεις εντός της Ρωσίας,από στρατιωτικούς και διπλωμάτες,κατά της απόφασης του Β.Πούτιν να ξεπαγώσει τις σχέσεις με την Άγκυρα,μετά την »συγνώμη»Ερντογάν.

Ο παλαίμαχος διπλωμάτης και πρέσβης της Ρωσίας στην Ευρωπαική ένωση Vladimir Chizhov,σε δηλώσεις εξέφρασε την αντίθεση του στην απόφαση του Κρεμλίνου για το ξεπάγωμα των σχέσεων με την Τουρκία,δηλώνοντας πως »η Τουρκία προχώρησε σε αυτήν την κίνηση γιατί διπλωματικά είναι στριμωγμένη από παντού.


Έπρεπε να ....
....αφήσουμε τον χρόνο να δείξει τις πραγματικές της προθέσεις»σημείωσε ο Ρώσος διπλωμάτης,εννοώντας πως δεν πρέπει να την εμπιστευόμαστε.

Ο Vladimir Chizhov,δεν είναι τυχαίος διπλωμάτης.Αποτελεί ένα από τα καλύτερα »μυαλά»του ρωσικού διπλωματικού σώματος,μιλάει άπταιστα ελληνικά,είναι δεδηλωμένος φιλέλληνας,πρέσβης στην Ελλάδα το 1976,στην Λευκωσία το 1985 με πρωταγωνιστικό ρόλο στην καταδίκη της ανακήρυξης του ψευδοκράτους του Ντενκτάς,ενώ συνέβαλε τα μέγιστα στην αποτροπή υιοθέτησης του ανθελληνικού σχεδίου Ανάν από το συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ.


Είπαμε πως η απόφαση Πούτιν να ξεπαγώσει πλήρως τις σχέσεις με την Άγκυρα,έχει πολύ »ουρά» και απόνερα.


Οι αντιδράσεις είναι μεγάλες και η καχυποψία δεδηλωμένη από στρατιωτικούς και διπλωμάτες.

Μέχρι το Σεπτέμβριο που έχει οριστεί η συνάντηση Πούτιν Ερντογάν στην Κίνα,έχουμε να δούμε πολλά επεισόδια και να αναμένουμε πολλές εκπλήξεις.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου