Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Έπαψα Να Πιστεύω Πλέον Σε Εσένα ....

Εισαι παρτακιας ,βολεψακιας και οσφυοκαμπτης σε ολες τις φασεις της ζωης σου..
Έπαψα να πιστεύω στην δύναμή σου Έλληνα γιατί σε κάθε χαστούκι που τρώς εδώ και 8 χρόνια πέφτεις και δεν έχεις το κουράγιο όπως έκαναν οι πρόγονοί σου ...να σηκωθείς και να ρίξεις και εσύ ένα.
Έπαψα να πιστεύω στο πνεύμα σου γιατί κάθε φορά μου δείχνεις ότι είσαι τόσο ρηχός που το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι πως θα μπορέσεις να βολευτείς, να χωθείς κάπου στην πολιτική ή στο δήμοσιο με κάποιο ρουσφέτι αδιαφορώντας στο αν είσαι....... ικανός γι αυτό ή αν είναι η σωστή νοοτροπία.
Έπαψα να πιστεύω στην φιλοσοφία σου γιατί πολύ απλά δεν έχεις. Κάθε φορά που πρέπει να τεκμηριώσεις μία επιλογή για τον τόπο, είτε με την μορφή εκλογών είτε με οποιαδήποτε άλλη το μόνο που λειτουργεί μέσα σου είναι το συμφέρον χωρίς να σκέφτεσαι ούτε καν τα παιδιά σου.
Έπαψα να πιστεύω στον ηρωισμό σου γιατί έχει εξαφανιστεί από τότε που εμφανίστηκε η δημοκρατία με τους σωτήρες της. 
Δεν είσαι ικανός να αντιδράσεις ούτε αν δείς μπροστά σου κάποιον από αυτούς που σου κατέστρεψαν την ζωή αντιθέτως θα τρέξεις και θα του σφίξεις το χέρι μήπως και βολευτείς και εσύ.
Έπαψα να πιστεύω στην θέληση σου. Προφανώς δεν θέλεις να αλλάξεις το μέλλον σου γιατί πολύ απλά νιώθεις πρόβατο που αν χάσει τον τσοπάνη σου δεν θα έχει να φάει. 
Ξεχνάς όμως ότι το λιβάδι είναι έξω από το μαντρί…
Έπαψα να πιστεύω σε εσένα Έλληνα μεταλλάχθηκες στο χρόνο, μη μπερδεύεσαι δεν εξελίχτηκες όπως σου λένε οι πολιτικοί σου απλά μεταλλάχθηκες σε ένα υπάκουο και ήρεμο πρόβατο…
http://scoops.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου