Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Τα διαπιστευτήρια του στη λέσχη Μπίλντεμπεργκ, έδωσε ο Kυριάκος ... Βιντεο πολύ καλό ..


Η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ είναι όντως ένα κλαμπ ισχυρών και η ετήσια συνάντηση είναι μια σύναξη προσωπικοτήτων με δύναμη και επιρροή, κάθε χρόνο τα μόνιμα μέλη και κάποιοι προσεκτικά επιλεγμένοι προσκεκλημένοι συγκεντρώνονται και ανταλάσσουν απόψεις για την πορεία του κόσμου. 
Ε, φέτος προσκεκλημένος ηταν ο νέος αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η πρόσκληση ηταν αυστηρά προσωπική και αποστέλλεται κάθε χρόνο σε 130 πρόσωπα – μόνιμα μέλη και υψηλούς προσκεκλημένους. 
Φέτος έφθασε στα ...
.....χέρια του κ. Μητσοτάκη και για αυτόν τον λόγο ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ .

Δείτε ποιοι ησαν φέτος στην συγκέντρωση της Λέσχης καθώς και τα μασονικά σύμβολα που βρίσκονται στο προαύλιο του ξενοδοχείου που φιλοξενήσε φέτος την διάσκεψη.

Ο Μητσοτακης είναι η πρώτη φορά στη Λέσχη, αλλά η οικογένειά του έχει ήδη δώσει τρεις φορές το «παρών» – το 1993 ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ως Πρωθυπουργός, για να ακολουθήσει η Ντόρα Μπακογιάννη, το 2003 και το 2009. 

Από την ελληνική πολιτική σκηνή το ρεκόρ κατέχει ο πρώην υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Αλογοσκούφης, με πέντε εμφανίσεις, ενώ ακολουθεί με τέσσερις ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Δείτε ποιοί είναι στην φετινή λίστα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου