Κυριακή, 10 Μαρτίου 2013

Τι είπε ο Τσουκαράκης που εμφανίστηκε με στολή.ΒΙΝΤΕΟ


Ο Αρχηγός ΓΕΣ που υπέβαλε την παραίτησή του λέγοντας όχι στις παρεμβάσεις της πολιτικής ηγεσίας στις κρίσεις του Ιουλίου, ο στρατηγός Κώστας Ζιαζιάς, θα είναι παρών στην συγκέντρωση των στρατιωτικών στο κέντρο της Αθήνας, έχοντας στο πλάϊ του άλλους δύο πρώην Α/ΓΕΣ!Η απόφαση του στρατηγού να δώσει το παρόν στην μεγάλη συγκέντρωση έγινε γνωστή λίγο μετά από την πολύ σκληρή ομιλία του διαδόχου του Κώστα Γκίνη στη Σχολή Ευελπίδων. 

Ο κ.Γκίνης επί της ουσίας κατηγόρησε τους κυβερνώντες ότι αντιμετωπίζουν επιπόλαια -τουλάχιστον- την εθνική ασφάλεια της χώρας! 

Οι συζητήσεις για όσα έγιναν στις κρίσεις του στρατού ήδη έχουν φουντώσει και το Onalert θα έχει σύντομα την πλήρη εικόνα των “φάουλ” που έχουν γίνει.

Η παρουσία τριών Αρχηγών ΓΕΣ, και πρωτίστως του Κ.Ζιαζιά ο οποίος με την παραίτησή του έχει γίνει σημείο αναφοράς στο στράτευμα ,δίνει ασφαλώς μεγάλη δυναμική στην συγκέντρωση και όχι μόνο: μην ξεχνάμε ότι ο στρατηγός κατεβαίνει σε μια διαδήλωση απόγνωσης, όπου εν ενεργεία στρατιωτικοί έχουν αποφασίσει να παραστούν με τη στολή παρά την απειλητική διαταγή του Α/ΓΕΕΘΑ Μ.Κωσταράκου. 

Και είναι απάντηση στο “ακροδεξιό” παρασκήνιο που μέσω δημοσιευμάτων και μηνυμάτων απειλεί στην ουσία τους στρατιωτικούς που συμμετέχουν.

Η συμβολική παρουσία Ζιαζιά είναι αποστομωτική απάντηση σ΄ όσους πιστεύουν ότι το πραγματικά εκρηκτικό κλίμα που έχουν προκαλέσει τα κυβερνητικά μέτρα στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων ,μπορεί να εκτονωθεί μόνο με λόγια παρηγοριάς ή με απειλές και συμπεριφορές που όπως συνηθίζουμε να λέμε “θυμίζουν άλλες εποχές”.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου