Τρίτη 16 Απριλίου 2013

"Aπαράδεκτο τα LIDL να διαφημίζουν τα κατεχόμενα"! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;;;

Της Έλενας Τσιακούπη -

 «Δεν μπορεί να συνεχιστεί η κατάσταση. Δεν μπορεί να υποστηρίζουμε προϊόντα εναντίον των συμφερόντων μας είτε προσωπικών, είτε κοινωνικών, είτε οικονομικών», δήλωσε ο κ.Χατζηαδάμου, σχολιάζοντας και αντιδρώντας στο άκουσμα της είδησης ότι σε διαφημιστικά φυλλάδια, της γερμανικής αλυσίδας σουπερμάρκετ LIDL, που διανέμονται στην Γερμανία, διαφημίζεται η κατεχόμενη Κύπρος, ως προορισμός διακοπών.

Ως καταναλωτής δηλώνει εξοργισμένος και θεωρεί απαράδεκτο το πιο πάνω γεγονός.
Ο κ. Χατζηαδάμου, παροτρύνει και καλεί τους καταναλωτές, μέσα από το 24h.com.cy, να στηρίξουν τα κυπριακά προϊόντα. 
«Θα πρέπει οι Κύπριοι καταναλωτές να υποστηρίξουμε τα κυπριακά προϊόντα. Επιτέλους ας το κάνουμε. Επιτέλους ας τολμήσουμε , τώρα είναι η ώρα της αλληλοϋποστήριξης για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες.  
Να προσπαθήσουμε με τις δικές μας δυνάμεις να κάνουμε μια επανεκκίνηση, χωρίς να είμαστε υπόλογοι στους ξένους ή σε διάφορα ξένα συμφέροντα. 
 Μπορούμε να στηρίξουμε τον τόπο μας και την οικονομία μας» είπε χαρακτηριστικά στο 24h.com.cy ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Υπεραγορών.
Ωστόσο, ο κ.Χατζηαδάμου ανέφερε πως ο σύνδεσμος δεν έχει την δυνατότητα να «τιμωρήσει» την συγκεκριμένη αλυσίδα, ρίχνοντας έτσι την μπάλα προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους να κινηθούν όπως αρμόζει για την συγκεκριμένη παρανομία από την πλευρά της γερμανικής αλυσίδας υπεραγορών. 
«Αυτό πρέπει να το δει η πολιτεία. Ας αναλάβουν οι αρμόδιοι και τα αρμόδια υπουργεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου