Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ απο την απάντηση του ΣΔΟΕ για την εταιρεία Μιωνή – Παπασταύρου.

Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ


Φωτιά βάζει στο πολιτικό σκηνικό η απάντηση του ΣΔΟΕ στην αίτηση της εξεταστικής επιτροπής να προσκομισθεί από την υπηρεσία το αποτέλεσμα ελέγχου στην περιβόητη εταιρεία που συνδέει Μιωνή – Παπασταύρου – Παντελή. 


Κοινώς στα πρόσωπα που εμπλέκονται έμμεσα ή άμεσα στον λογαριασμό – μαμούθ της λίστας. 

Σύμφωνα με την μαρτυρία του ίδιου του Παπασταύρου.......ο έλεγχος έγινε το 2000 μετά από καταγγελία στελεχών Ελβετικής τράπεζας που ενέπλεκαν τον κύριο Σάμπυ Μιωνή σε ξέπλυμα χρήματος προσώπων υπεράνω υποψίας (θυμίζει κάτι;)

Σύμφωνα με τους μάρτυρες Παπασταύρου και Μαρία Παντελή ο έλεγχος δεν έδειξε κάτι, ενω ο κύριος Μιωνής έκανε και αγωγη στην Ελβετική τράπεζα για δυσφήμιση. Την υπόθεση χειρίστηκαν Αμερικανικά δικαστήρια.

Τι απάντησε λοιπόν το ΣΔΟΕ; ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ! Ζητώντας μάλιστα περισσότερες πληροφορίες.

Ποιού το όνομα φιγουράρει στην απάντηση; Μα του κυρίου Λέκκα, ο οποίος μετατέθηκε αιφνιδίως απο την θέση του. 

Μετα την φερόμενη δήλωση του σε σύσκεψη του ΣΔΟΕ, μόλις ειδε τον επίμαχο λογαριασμό στην λίστα “Α, αυτά τα λεφτά είναι της Μαργαρίτας Παπανδρέου” (!!) δήλωση την οποία ο ίδιος αρνείται.

Τώρα, η υπηρεσία δεν βρίσκει τον φάκελλο της υπόθεσης, ο οποίος οφείλει να έχει και την επιστολή με τις καταγγελίες κατά του Σ. Μιωνή.

Εάν λοιπόν ο κύριος Λέκκας λέει αλήθεια και όντως δεν γνωρίζει ούτε την εταιρεία, ούτε τον λογαριασμό, ούτε τον Μιωνή, ούτε κατονόμασε την κυρία Παπανδρέου, τότε…

Θα πρέπει να κάνει μήνυση κατα του κυρίου Στασινόπουλου και των επιτελών του ΣΔΟΕ που συνηγορησαν στον ισχυρισμό. Θα έπρεπε ήδη να την είχε κάνει, Διότι εδω έχουμε ένα τεράστιο σκάνδαλο.

Εάν ο Στασινόπουλος και οι λοιποί του ΣΔΟΕ λένε αλήθεια, τότε ο κύριος Λέκκας, εκτός απο ψευδομαρτυρας, γίνεται πλέον και άμεσα εμπλεκόμενος. 

Εάν ο κύριος Λέκκας όντως αναγνώρισε και ταυτοποίησε τον λογαριασμό, σημαίνει ότι γνώριζε καλά την εταιρεία, την κυρία Παντελή και την υπόθεση του ελέγχου.

Άρα η απάντηση της υπηρεσίας του είναι ανακριβης και ενδεχομένως δόλια.

Ένα απο τα δύο τινά συμβαίνουν. Η ο Στασινόπουλος και τα στελέχη συκοφαντούν τον Λεκκα ή ο Λέκκας προσπαθεί να καλύψει τον συγκεκριμένο φάκελλο και τα πρόσωπα που εμπλέκονται.

Τέλος, Απομένει να μάθουμε πως μία καταγγελία κατα φυσικου προσώπου, οδήγησε σε έλεγχο εταιρείας που δεν έχει ουδεμία σχέση με το εν λόγω πρόσωπο. 

Εν προκειμενω τον κύριο Σάμπυ Μιωνή. Ερώτημα στο οποίο δεν μπόρεσε να απαντήσει ούτε ο κύριος Παπασταύρου ούτε η κυρία Παντελή.

Ελπίζουμε ο ΣΔΟΕ να βρει γρήγορα τον φάκελλο, Διότι συμμετείχαν τουλάχιστον 10 ελεγκτές. Την Χρυσή εποχη του χρηματιστηρίου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου