Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΖΑΚΗΣ : Τρομοκρατίας το ανάγνωσμα, μέρος 2ο!

Ομάδα τεσσάρων ατόμων άνοιξε πυρ με καλάσνικοφ μπροστά από το σπίτι του Γερμανού πρέσβη στην περιοχή του Χαλανδρίου. Το περιστατικό συνέβη στις 3.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανές, δεν έστρεψαν τα όπλα τους προς τη μεριά του αστυνομικού, αντίθετα πυροβόλησαν πολλές φορές προς την μεριά της κατοικίας και στον αέρα. 

Αμέσως τα γνωστά λαγωνικά του κ. Δένδια έσπευσαν επί τόπου και ανακάλυψαν πάνω από 50 κάλυκες από τα καλάσνικοφ. 


Την ίδια ώρα έτρεξαν να επικοινωνήσουν με τον Γερμανό πρέσβη Ντολτ ο φερόμενος ως πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κ. Ντολτ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξέφρασε αφενός μεν την απόλυτη καταδίκη του για το συμβάν, αφετέρου δε τα αισθήματα φιλίας και συμπαράστασης προς τον πρεσβευτή και την οικογένειά του.Όπως ανέφερε στον κ. Ντολτ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, η κυβέρνηση εκφράζει τον αποτροπιασμό της και την απόλυτη καταδίκη «της σημερινής άνανδρης τρομοκρατικής ενέργειας, η οποία είχε ως μόνο και προφανή στόχο την εικόνα της Ελλάδος στο εξωτερικό, λίγες ήμερες πριν.....

... την έναρξη της Ελληνικής Προεδρίας της ΕΕ».

«Η άμεση κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία δίνει συντονισμένα και αποτελεσματικά τη μάχη κατά της τρομοκρατίας, θα φέρει τους δράστες σύντομα ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης» σημειώνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Πάμε στοίχημα ότι θα βρεθεί προκήρυξη ευθέτω χρόνο όπου θα αναλαμβάνει την ευθύνη η νεότευκτη τρομοκρατική οργάνωση «Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Ομάδες», η οποία ανέλαβε την ευθύνη και της διπλής δολοφονικής επίθεσης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο; Όσο αυτοί είναι παραδοσιακοί τρομοκράτες, τόσο εγώ είμαι ο Πάπας της Ρώμης, Ιννοκεντίος ο VI!

Το τυφλό χτύπημα στην κατοικία του Γερμανού πρέσβη έχει σαν στόχο να εμφανίσει ένα δήθεν «νέο αντάρτικο πόλης». Θα ακούσουμε πάλι τις ίδιες ηλίθιες και παντελώς στημένες «αναλύσεις» περί του φαινόμενου της τρομοκρατίας, ώστε να προετοιμαστεί το έδαφος για την επιβολή χειρότερης και πολύ πιο πολύμορφης καταστολής.

Όπως και να έχει η όλη υπόθεση μυρίζει άσχημα και πανταχόθεν.Βρισκόμαστε μπροστά σε μια κλιμακούμενη επιχείρηση πολιτικής αποσταθεροποίησης που εκπορεύεται από τα υψηλά δώματα της εξουσίας εντός και εκτός Ελλάδας με σκοπό να ενεργοποιηθούν οι μηχανισμοί γενικευμένης καταστολής και να δικαιολογηθεί ακόμη και «γύψος» για τον ελληνικό λαό. Χρειάζονται τέτοια χτυπήματα που μπορούν να εκληφθούν, ή να ερμηνευτούν ως «αντάρτικο πόλης», προκειμένου να δικαιολογήσουν την αυστηρότητα των μέτρων καταστολής αδιακρίτως στόχου, όχι μόνο για να περάσουν χουντικής έμπνευσης νομοθετήματα που έχουν ήδη έτοιμα στα συρτάρια τους, αλλά και για την χρήση ειδικών μονάδων εναντίον των πολιτών. 

Να μην ξαφνιαστείτε αν με επιχείρημα το τυφλό χτύπημα στην κατοικία του Γερμανού πρέσβη δούμε συνδρομή ειδικών δυνάμεων εκ Γερμανίας ή και εξ ΕΕ στην «μάχη κατά της τρομοκρατίας», όπως και την ανάπτυξη ιδιωτικών εταιρειών ασφαλείας, δηλαδή εταιρειών μισθοφόρων, να αναλαμβάνουν την «φύλαξη» κρίσιμων στόχων.

Η εξιχνίαση και η εξακρίβωση της υπόθεσης αυτής, όπως και των άλλων που φέρονται ως τρομοκρατικές, δεν είναι μια απλή αστυνομική υπόθεση. Όσο κατέχουν το κράτος δυνάμεις τόσο αδίστακτες που – όπως σήμερα – δεν το έχουν σε τίποτε να εξοντώνουν μαζικά τον ελληνικό λαό προς όφελος ξένων συμφερόντων. Όσο το κράτος κατέχεται από δοσίλογους και εγκληματίες εσχάτης προδοσίας, κανείς δεν μπορεί να νιώθει ασφαλής κι ούτε μπορεί να ελπίζει ότι η αστυνομία θα αφεθεί απερίσπαστη να κάνει την δουλειά της.

Η συντριβή της τρομοκρατίας προϋποθέτει πρώτα και κύρια την απαλλαγή του τόπου από εκείνους τους τρομοκράτες που κατέχουν την εξουσία και την χρησιμοποιούν εναντίον του ελληνικού λαού για την μαζική του εξόντωση. Μόνο με περισσότερη δημοκρατία, αληθινή κι όχι κάλπικη, με την κατάκτηση της εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας μπορεί να εξαρθρωθεί μια για πάντα το περίεργο και σκοτεινό αυτό κύκλωμα διαπλοκής τρομοκρατίας και βαθέως κράτους.

Κι αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν ανατραπεί το υφιστάμενο καθεστώς ανομίας και πολιτικής ανωμαλίας που προήλθε από το πραξικόπημα της 6ης Μαίου 2010 προκειμένου να παραδοθεί αμαχητί ολόκληρη η χώρα κι ο λαός της στις ορέξεις ξένων κέντρων.

Την ημέρα που θα κάτσουν στο σκαμνί όσοι συντέλεσαν σ’ αυτό το πραξικόπημα και θα λογοδοτήσουν με βάση το 120 παρ. 3 του Συντάγματος και το 134 του Π.Κ., τότε και μόνο τότε θα αρχίσει στα αλήθεια να εξιχνιάζεται η όλη υπόθεση της τρομοκρατίας και των χτυπημάτων της.

Μέχρι τότε δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τα χειρότερα από τους κυβερνώντες και να τους θεωρούμε εκ προοιμίου τόσο αδίστακτους που θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν οποιοδήποτε μέσο – ακόμη και την κατασκευή τρομοκρατικών χτυπημάτων – προκειμένου να κρατηθούν στην εξουσία και κυρίως να διασφαλίσουν τα συμφέροντα των ξένων κέντρων που υπηρετούν.

Στην περίπτωση των κυβερνώντων και των ξένων αφεντικών τους ισχύει το ένοχοι μέχρις της αποδείξεως του εναντίου. Έτσι πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε, για να μην μας πιάσουν ξανά στον ύπνο, όπως συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της 21ης Απριλίου 1967.


http://dimitriskazakis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου