Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟ....Ο ΤΟΥΡΚΟΜΠΕΝΥ/ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ...

Και που είναι το παράξενο.... σε ομοεθνή του θα την έδινε... σιγά μην την παντρεψει με.
.. ΕΛΛΗΝΑ!



-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ» ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙ ΣΑΝ ΤΟΥΡΚΟΣ!

-ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗ ΧΟΥΡΙΕΤ

Αίμα από το αίμα τους, «σπλάχνο» από τα σπλάχνα της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και της ανατολίτικης κουλτούρας τους, θαυμαστής και υμνητής του Κεμαλοφασίστα σφαγέα των Ελλήνων, προκλητικός δοξαστής των Νεότουρκων, δεν διστάζει σε συνέντευξη του παρελθόντος, να ρίξει τις μάσκες και να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα. 

Τα Wikileaks τον είχαν ξεμπροστιάσει δίνοντας του το «πραγματικό» του επίθετο, σύμφωνα με τους παγκόσμιους χάκερς-«ποντικούς» των Αμερικανικών αρχείων που φέρεται να είχαν αποσπάσει «σημειώσεις» από τα αρχεία της πρεσβείας των ΗΠΑ για τον ευτραφή και πολιτικά «βουλιμικό» Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών: «Ευάγγελος Τούρκογλου». 

Σε ντοκουμέντο που ανακαλύψαμε καιπαρουσιάζουμε(φρεσκάροντας τη μνήμη του «Ευάγγελου Τούρκογλου»-μια συνέντευξη στην Τουρκική εφημερίδα του ισχυρού κράτους του Ερντογάν κύριε υπουργέ, την «Χουριέτ»- την θυμάστε;), ο συγκυβερνήτης του σύγχρονου Τσολάκογλου, αποκαθηλώνεται ενώπιον του λαού που κλήθηκε και ορκίστηκε να κυβερνήσει υπηρετώντας τα συμφέροντα του αλλά και την εθνική αξιοπρέπεια και εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

«Θα έδινα την κόρη μου σε Τούρκο»

Τις «υπηρεσίες» του προς την Τουρκία τις έχουμε κατανοήσει. 


Οι τουρκικές κορβέτες και τα θωρηκτά του Οθωμανικού ναυτικού πολλές φορές πίνουν καφέ στην Τζιά και στο Σούνιο. 

Οι τουρκικές παραβιάσεις έχουν γίνει καθημερινή πρακτική. Οι διεκδικήσεις της Ελλάδος στο Αιγαίο για τη χάραξη της Ελληνικής ΑΟΖ, έχουν εγκαταλειφθεί στο χρονοντούλαπο. Όλα έχουν την εξήγηση τους: Ο Ευάγγελος Τούρκογλου, είναι φύσει, θέσει, σώμα και ψυχή ταγμένος στην μεγάλη ιδέα της «Ελληνοτουρκικής φιλίας». 

Μέχρι σήμερα υπήρχε η αντίληψη σε μέρος της κοινής γνώμης ότι ο «πατριάρχης» των ελληνοτουρκικών εναγκαλισμών ήταν ο Τζέφρι και η φαμίλια του. 

Από σήμερα με το ντοκουμέντο που παρουσιάζουμε «άνθρωπος των Τούρκων» είναι ο Τούρκογλου: Όνομα και πράγμα!

Τα γραπτά μένουν. Τον Μάιο του 2001, επί κυβέρνησης Σημίτη, ο Βενιζέλος παραχωρεί μιας «ιστορικής σημασίας» και κληρονομιάς για το σόι του, συνέντευξη στην «Χουριέτ» και στον δημοσιογράφο, Γενέρ Σούσου. 


Στον τίτλο αλλά και σε μέρος της συνέντευξης λέει ότι «θα έκανε γαμπρό του Τούρκο. 

Ναι, θα έδινα την κόρη μου σε Τούρκο», δηλώνει με πατρική αποφασιστικότητα, ο σημερινός αντιπρόεδρος της υποδούλωσης των Γραικών στον ζυγό της Γερμανίας και των ναζί οικονομικών κερδοσκόπων. 

Σε αποστροφή μιας συνέντευξης την οποία Έλληνες πατριώτες θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν ανιστόρητη, δουλική, ντροπιαστική, αηδιαστική, μειοδοτική και επονείδιστη, ο «Τούρκογλου», πλέκει σε εμετικούς ρυθμούς, το εγκώμιο του σφαγέα χιλιάδων Ελλήνων στρατιωτών στην εκστρατεία της Μικράς Ασίας, του σφαγέα του Ποντιακού Ελληνισμού, του χασάπη των κυνηγημένων γηγενών της Σμύρνης που «συνωθούνταν» στο λιμάνι για να φύγουν με τις βάρκες, βιάζονταν και μαχαιρώνονταν. 


«Είναι και συμπολίτης μου. Δεν είναι μόνον ιδρυτής της Σύγχρονης Τουρκίας αλλά και μεγάλος αρχιτέκτονας μαζί με τον Βενιζέλο της Ελληνοτουρκικής φιλίας. Και εγώ αισθάνομαι τον εαυτό μου κοντά στους Τούρκους σαν τον Ελευθέριο Βενιζέλο. 

Το σπίτι του Ατατούρκ στη Θεσσαλονίκη το οποίο είναι και κοντά στο σπίτι μου και σήμερα είναι Μουσείο το επισκέφθηκα πολλές φορές και συγκινήθηκα»,αναφέρει με σπαραξικάρδιο ύφος που δημιουργεί ναυτία όχι μόνον στο στομάχι αλλά και στην εθνική μας συνείδηση.

Το ντελίριο φιλοτουρκικής ή καλύτερα τουρκικής υστερίας(μιας και νιώθει σαν Τούρκος, ένας αυτόχθονας «Τούρκογλου»), ξεδιπλώνεται και στην πολίτικη κουζίνα η οποία θεωρείται εξαιρετικά πιθανό για τον Βενιζέλο-«Τούρκογλου», να μην έχει καν Ελληνικές πατρώες ρίζες αλλά να είναι σίγουρα κι αυτή τουρκική. 


Αφού αναφέρεται στις γνωστές βουλιμικές του συνήθειες για το καλκάνι το οποίο δεν βρίσκει στην Θεσσαλονίκη και ταξιδεύει για να το κατασπαράξει στην Κωνσταντινούπολη, η κρίσιμη κουβέντα αφορά την Ελληνικότητα του ντολμά. Με αποκρουστικό τρόπο(κάνοντας δήθεν πλάκα χοντροειδούς πολιτικού υποκειμένου)απαντά: «Ε, τώρα πια ας είναι κοινός».

Η συνέντευξη αυτή δεν ήταν ευρέως γνωστή ή είχε λησμονηθεί. 


Μέρος της δημοσιεύσαμε στο σημερινό φύλλο. Ελπίζουμε όλοι να βγάλατε τα συμπεράσματα σας για το ποιον ενός περήφανου «Τούρκογλου» ο οποίος ελάχιστα θυμίζει από Έλληνα. 

Η συγκεριμένη συνένταυξη είχε αναδημοσιευτεί 6 χρόνια αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 2007 από την εφημερίδα «οι 300».

Το ρεπορταζ δημοσιεύτηκε στην “Ελεύθερη Ώρα” της Τετάρτης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου