Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Χτύπημα κάτω απο τη ζώνη απο τον Γερμανό Υπουργό που εκθειάζει την Τουρκία για το προσφυγικό!

Χτύπημα κάτω απο τη ζώνη απο τον Γερμανό Υπουργό που εκθειάζει την Τουρκία για το προσφυγικό!
Αν στην Πατρίδα μας τρέφουμε κάποιες ελπίδες στη Συνεργασία με την Υπερδύναμη της Ευρώπης Γερμανία,  μετά και την τοποθέτηση του Υπουργού υπεύθυνου της Καγκελαρίας για την Προσφυγική Κρίση …Καλό είναι να το αναθεωρήσουμε !
Σε συνέντευξη του ο Γερμανός  Υπουργός υπεύθυνος της Καγκελαρίας και συντονιστής της Κυβερνητικής Πολιτικής της Γερμανίας για την προσφυγική κρίση εκθειάζει την Τουρκία για τους δικούς του λόγους βέβαια !
Η Τουρκία αν και....
... στριμωγμένη στη γωνία πήρε  ως μάνα εξ Ουρανού την τοποθέτηση του Γερμανού Υπουργού και το περιφέρει σε όλα τα ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ
Υπεραμύνθηκε της συνεργασίας με την Τουρκία στην επίλυση της προσφυγικής κρίσης, ο Πέτερ Αλτμάιερ, υπουργός Καγκελαρίας και συντονιστής της κυβερνητικής πολιτικής στην προσφυγική κρίση.
Τι γράφει το Κρατικό TRT  για το θετικό ρόλο της Τουρκίας όπως υποστηρίζει ο Γερμανός Υπουργός!
Χτύπημα κάτω απο τη ζώνη απο τον Γερμανό Υπουργό που εκθειάζει την Τουρκία για το προσφυγικό! - Εικόνα1
Σε συνέντευξή του στην Frankfurter Allgemeine Zeitung, υποστήριξε ότι η Τουρκία ενεργεί πιο ευρωπαϊκά από πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε ότι αφορά τους πρόσφυγες.
Αφού τόνισε ότι η Τουρκία τα τρία τελευταία χρόνια έπαιξε ιδιαίτερα θετικό ρόλο όσον αφορά την υποδοχή των προσφύγων, ανέφερε ότι δείχνει μεγάλη προθυμία και αποφασιστικότητα για την επίλυση του προσφυγικού μαζί με την ΕΕ.
Σύμφωνα με τον Αλτμάιερ, η Τουρκία αποτελεί ευκαιρία στη γεωστρατηγική συνεργασία με την ΕΕ και τη Γερμανία.
Υπεραμύνθηκε εξάλλου του σχεδίου να δέχεται η Ευρώπη πρόσφυγες σε συγκεκριμένη αναλογία βάσει των όσων συμφωνήθηκαν μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας.
«Η δημιουργία ενός μηχανισμού για τον καταμερισμό του βάρους άλλωστε, είναι κομμάτι της συνεργασίας με την Άγκυρα», συμπλήρωσε.
Σχόλιο :Μόκο βέβαια ο Γερμανός για τους χιλιάδες πρόσφυγες και λάθρο που στέλνει η Τουρκία στην Ελλάδα και στην Ε.Ε …Αν τώρα εσείς πιστεύεται ότι η Μέρκελ έχει άλλη γνώμη από τον Γερμανό Υπουργός της και Υπεύθυνου  της Καγκελαρίας για την Κρίση δικαίωμα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου