Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Ερντογάν προς Ρώσους: Πώς κάνετε έτσι που σας σκοτώσαμε δύο πιλότους;

Ερντογάν προς Ρώσους: Πώς κάνετε έτσι που σας σκοτώσαμε δύο πιλότους;
Ο ημίτρελος σουλτάνος της Άγκυρας, ο τζιχαντιστής Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, άρχισε το γλύψιμο στη Ρωσία βλέποντας ότι οι μαγκιές του έχουν δρομολογήσει ολοκληρωτική κατάρρευση του τουρισμού στην Τουρκία.

 Ο ίδιος μάλιστα, με την «εκπληκτική» διπλωματία του, έχει καταφέρει να βάλει απέναντι του Ρώσους και Αμερικανούς, αν και οι δεύτεροι για λόγους συμμαχίας κρατάνε ακόμα τα προσχήματα.

Σε νέες δηλώσεις του την Τετάρτη, ο Ερντογάν είπε ότι δεν βλέπει τον ρωσικό λαό ως εχθρούς του και εξέφρασε την ελπίδα για ομαλοποίηση των σχέσεων της Τουρκίας με τη Ρωσία.

Τα ίδια παλαβά δηλαδή που λέει και στο Ισραήλ. Από τη μία εξοπλίζει και προστατεύει τους ισλαμιστές τρομοκράτες της Χαμάς και από την άλλη ζητά ομαλοποίηση σχέσεων και με το Ισραήλ. Ο μάγκας της ......φακής, που πρώτα κάνει πολεμικές ενέργειες και όταν δεν του βγαίνουν παριστάνει τον φίλο, ο κουτοπόνηρος και ψεύτης ανατολίτης.

«Δεν είμαστε εχθροί με τον ρωσικό λαό. [σ.σ. προφανώς έχει… λησμονήσει τους ρωσοτουρκικούς πολέμους]. Για μια χώρα που δέχεται 4.000.000 τουρίστες από τη Ρωσία [ετησίως] είναι αδύνατο. 

Οι εμπορικές μας σχέσεις έφτασαν τα 35 δισεκατομμύρια και θα θέλαμε να τις φτάσουμε στα 100 δισεκατομμύρια. Είναι κρίμα που η Ρωσία έχασε έναν φίλο σαν την Τουρκία για δύο πιλότους. Ελπίζω ότι τα βήματα για την ομαλοποίηση των σχέσεών μας θα έχουν θετικό αποτέλεσμα», είπε απευθυνόμενος σε Τούρκους αξιωματούχους στην Άγκυρα.

Εντάξει, ο άνθρωπος δεν είναι απλά τρελός, είναι και αλαζονικό κάθαρμα. Δεν έγινε και τίποτα που σας σκοτώσαμε και δύο πιλότους, λέει ο Ερντογάν, εδώ έχουμε τόσες δουλειές να κάνουμε. Θα αφήσουμε να χαθούν τόσα δισεκατομμύρια για δύο πιλότους;

Σαν δεν ντρέπεται ο εμετικός φασίστας. Ο θρασύδειλος Τούρκος. Όχι μόνο δεν έχει το θάρρος να πει συγγνώμη, αλλά προσπαθεί και να υποβαθμίσει την πολεμική του ενέργεια και όλες τις απειλές που έχει εκτοξεύσει κατά της Ρωσίας μιλώντας για δισεκατομμύρια.

Βεβαίως, επειδή είναι κουτοπόνηρος μαφιόζος, η αλήθεια του ξέφυγε. «Πώς μπορούμε να είμαστε εχθροί με έναν λαό που δεχόμαστε 4.000.000 τουρίστες;». Εμ βέβαια… Πες αγόρι μου ότι αγαπάς τα ρούβλια και άσε πέρα τις φιλίες των λαών.

Τα ανόητα απλοϊκά και παρανοϊκά του επιχειρήματα εξοργίζουν κάθε πολιτισμένο έθνος στον πλανήτη. Και κάθεται η Ευρώπη και συνομιλεί με αυτόν τον καραγκιόζη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου