Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Η Ε.Ε. διαλύεται και κλείνουν τα σύνορα...

aetgf
Καταρρέει ταχύτατα η Ευρωπαϊκή Ένωση, αφού το μεγαλύτερο μέρος των Ολλανδών ζητά δημοψήφισμα για την παραμονή ή την έξοδο της χώρας από την Ένωση. 

Οι Ολλανδοί φαίνεται πως θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ έτοιμοι φαίνονται για δημοψήφισμα και οι Τσέχοι.

Αν και η Ευρώπη βιώνει την πιο κρίσιμη περίοδό της, έχοντας πληγεί από την κρίση, τις μεταναστευτικές ροές αλλά και ...
...την τρομοκρατία, παρατηρούμε πως τα κράτη διατηρούν στάση που πλήττει το σύνολο της Ε.Ε. και που προάγει το ατομικό συμφέρον κάθε χώρας.

Ενώ λοιπόν όλες οι χώρες κλείνουν τα σύνορά τους, η κυβέρνηση του Βελγίου ανακοίνωσε πως θα αναστείλει προσωρινά τη συμφωνία Σένγκεν για ελεύθερη διέλευση. 

Παράλληλα θα αναπτύξει αστυνομικές δυνάμεις στα σύνορα με τη Γαλλία, προκειμένου να αποτραπεί η είσοδος σε μετανάστες που βρίσκονται στο στρατόπεδο του Καλαί.


Όλες αυτές οι αντιδράσεις βλάπτουν σοβαρά τη χώρα μας, καθώς κινδυνεύει να βουλιάξει από τα ανθρώπινα κύματα, τα οποία έχουν εγκλωβιστεί στη χώρα. 

Πρόκειται για μία οργανωμένη προσπάθεια διάλυσης της Ελλάδας, προκειμένου να προασπιστούν τα συμφέροντα των υπολοίπων χωρών. 

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, χρειάζεται σθεναρή πολιτική αντίδραση, πριν η διάλυση της Ε.Ε. παρασύρει μαζί της και την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου