Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Και μόνος και με πολλούς και την πατρίδα δε θα παραδώσω μικρότερη,αλλά μεγαλύτερη και πολεμικότερη απ' όση θα μου παραδοθεί....

Γεννηθήκαμε και ζούμε σε μια χώρα που επιβιώνει ανά τούς αιώνες χάρις την ιστορία της και την ανεξήγητη εύνοια του Θεού.Έχουμε φτάσει μετά από αγώνες και θυσίες αιώνων να φωνάζουμε ακόμα ΠΑΡΩΝ.

Παρόλες τις βαρβαρικές επιδρομές,την σκλαβιά,την πείνα,ο Ελληνικός λαός επέζησε σε πείσμα όλων όσων των επιβουλεύονταν,σε πείσμα όλων όσων προσπάθησαν να τον εξαφανίσουν από τον χάρτη της ιστορίας.

Αν είναι κάτι που διδασκόμαστε από την ιστορία είναι ότι για να νικήσεις πρέπει να αγωνιστείς και ενίοτε να ματώσεις.

Μέσα από το Ελληνικό μεγαλείο δημιουργήθηκε ...
....αυτή η χώρα που παραδόθηκε σε εμάς.

Μία χώρα που δίδαξε στον υπόλοιπο κόσμο την έννοια του αγώνα ακόμα και όταν όλα είναι χαμένα.Αυτή η χώρα σήμερα βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή από τις αστοχίες,τις προδοσίες και τον ωχαδερφισμό.Μοιάζει με ένα σώμα που κάποιο μέλος του έχει γάγγραινα και αν δεν κοπεί θα μολύνει τα πάντα.

Ότι κατάφεραν να μάθουν οι Έλληνες μέσα σε 5000 χρόνια,τους έκαναν να τα ξεχάσουν μέσα σε μερικές δεκαετίες,οι καρεκλοκένταυροι πολιτικοί,οι πουλημένοι κοντυλοφόροι,οι επίορκοι δικαστές και αξιωματικοί,οι απάτριδες και θολοκουλτουριάδηδες δάσκαλοι και "καλλιτέχνες" και οι σύγχρονοι Εφιάλτες που προπαγανδίζουν την λήθη στις αξίες και τα ιδανικά του γένους.

Η χρησιμοποίηση του δήθεν ανθρωπισμού και η καλλιέργεια "ευρωπαϊκής συνείδησης" με σκοπό τον αφελληνισμό των Ελλήνων σε συνάρτηση με την υπερχρέωση της χώρας και την υποταγή, της οικονομικής,αμυντικής και εξωτερικής πολιτικής της χώρας στο ευρωπαϊκό διευθυντήριο είναι ο στόχος και το αποτέλεσμα των σημερινών δεινών της πατρίδας.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι σήμερα κρίνεται το μέλλον της πατρίδας.

Ότι κάνουμε σήμερα θα κρίνει τι χώρα θα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές.Θα είναι ένα ελεύθερο ανεξάρτητο Ελληνικό κράτος;ή μια ευρωπαϊκή αποικία μαριονέτα που θα κατοικείται από τα περιθωριακά στοιχεία της παγκοσμιοποίησης  και τους "αναξιοπαθούντες" πρόσφυγες;

Ας παραδειγματιστούμε από το συγκεκριμένο κομμάτι του όρκου των αρχαίων Αθηναίων εφήβων:"....και μόνος και με πολλούς,και την πατρίδα δε θα παραδώσω μικρότερη,αλλά μεγαλύτερη και πολεμικότερη απ' όση θα μου παραδοθεί.....".Ας παραδειγματιστούμε από την ιστορία μας.

Είναι το μόνο που μας έμεινε για να είμαστε περήφανοι και δυστυχώς το μόνο για το οποίο μας υπολογίζουν ...όσο μας υπολογίζουν οι εχθροί μας και οι Ευρωπαίοι νεο-αποικιοκράτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου