Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Πούτιν : Μη αναστρέψιμο το πυρηνικό ολοκαύτωμα από την στάση του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ - Βίντεο


 
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ έχουν φέρει την κατάσταση σε μη αναστρέψιμο επίπεδο για ένα παγκόσμιο σε πυρηνικό πόλεμο. Μάλιστα με καθόλου διακριτικό τρόπο, υπαινίχθηκε ότι θα ξεκινήσει οι πύραυλοί των ΗΠΑ θα μπορούν να φτάσουν σε ένα συγκεκριμένο εύρος μέσα στο έδαφος της Ρωσίας! 

 Αυτή η τρομακτική δημόσια αποκάλυψη έγινε στις 17 Ιουνίου, αλλά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε όλο τον Δυτικό κόσμο δεν έγινε γνωστή αποκρύπτοντας τον....
ειδεχθή κίνδυνο που οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ προκαλούν σε όλους μας! 


Είναι η μέθοδος που χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια για να αποκρύπτουν την αλήθεια και να δαιμονοποιούν ηγέτες και χώρες.    

 Μιλώντας για το αντιπυραυλικό σύστημα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ τώρα έγινε ..

....λειτουργικό στα σύνορα της Ρωσίας, ο Πούτιν επεσήμανε ότι οι πύραυλοι στο εν λόγω σύστημα έχουν βεληνεκές 500 χιλιόμετρα.  Ο Πούτιν επεσήμανε ότι σε κάποιο σημείο, αυτοί οι πύραυλοι θα είναι σε θέση να φτάσουν 1.000 χιλιόμετρα βεληνεκές εντός της Ρωσίας και τότε αυτοί οι πύραυλοι θα θεωρηθούν ως άμεση απειλή για τη ρωσική επικράτεια! 

 Αυτό είναι μια τόσο λεπτή "γραμμή στην άμμο." είπε χαρακτηριστικά. 


 Η επίσημη δικαιολογία του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ είναι ότι αυτοί οι πύραυλοι είναι μια ασπίδα από ενδεχόμενη απειλή από το Ιράν, αλλά ουσιαστικά δεν υπάρχει καμία απειλή από το Ιράν! Αυτό είναι ένα ακόμα ψέμα για να παραπλανήσουν τον κόσμο από την πραγματική αιτία.   


 Σε αυτό το σημείο ο Βλαντιμίρ Πούτιν τόνισε ότι δεν ξέρει με ποιο άλλο τρόπο να ενημερώσει τον δυτικό κόσμο ότι το ΝΑΤΟ και κατ' επέκταση οι ΗΠΑ, σέρνουν όλη την υφήλιο σε έναν παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο άνευ ιστορικού προηγούμενου!      

    
 Έριξε το βάρος που αναλογεί στα Δυτικά μέσα ενημέρωσης που δεν ενημερώνουν τον κόσμο για τις πραγματικές αιτίες του επερχόμενου αυτού πυρηνικού πολέμου. 


 Ενώ τόνισε ότι αν έρθει η ώρα για τη Ρωσία να πάει σε πόλεμο, έτσι ώστε να προστατεύσει τον εαυτό της από πυραύλους των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να ξεκινήσει αυτόν τον πόλεμο! 


 Το παρακάτω βίντεο είναι από την συνάντηση της Αγίας Πετρούπολης και μπορείτε να ακούσετε τον πρόεδρο Πούτιν να λέει αυτά που αναφέρουμε παραπάνω. Αυτό που θα πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι οι "Ηγέτες" και τα ΜΜΕ γενικότερα της Δύσης, δεν μας ενημερώνουν για τα πραγματικά προβλήματα, όπως αυτό, που είναι πάρα πολύ σοβαρό και μας αποπροσανατολίζουν με άλλα τεχνικά οικονομικά προβλήματα για να γνωρίζουμε τα πραγματικά αίτια της επερχόμενης καταστροφής. 
 

Υπάρχουν φυσικά κάποιες αναφορές από ανεξάρτητες πηγές των ΗΠΑ και ελεύθερων blogs, όπως το δικό μας που αναφέρουν ότι το βαθύ αμερικανικό κράτος φοβούμενο την συνεχόμενη οικονομική καθίζηση και την ολοένα αυξανόμενη ισχύ της Ρωσίας πρωτίστως και της Κίνας δευτερευόντως και ότι στο μέλλον δεν θα μπορούν οι ΗΠΑ να κρατήσουν την παγκόσμια κυριαρχία, επιθυμεί έναν σύντομο Γ' ΠΠ τον οποίο από κακή πληροφόρηση θεωρούν ότι μπορούν να κερδίσουν χωρίς αμοιβαία πυρηνική καταστροφή ώστε να διαγραφούν παγκοσμίως τα υπέρογκα χρέη των οικονομιών.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου