Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΝΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΞΑΣΟΥΜΕ.......ΦΑΥΛΟΙ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΕΣ !!! 700.000 θέσεις εργασίας προσφέρει το ΠΑΣΟΚ

Ξανά στο δρόμο των υποσχέσεων το κόμμα των διορισμών

Μπορεί το 9ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ να ολοκληρώθηκε μην πετυχαίνοντας να δημιουργήσει το νέο σοσιαλδημοκρατικό προφίλ που ονειρεύονταν πολλοί, ωστόσο το ΠΑΣΟΚ "ξανά προς τη δόξα τραβά".

Τι και αν οι πολίτες που νιώθουν σήμερα στις τσέπες τους, τις συνέπειες των χιλιάδων διορισμών στο Δημόσιο, του γύρισαν την πλάτη, οι αμετανόητοι της Ιπποκράτους επιστρέφουν στο δρόμο της...καταστροφής και των υποσχέσεων....

Πιο συγκεκριμένα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος παρουσίασε την πρόταση του στην τρόικα για δημιουργία 700.000 θέσεων εργασίας μέσω κοινοτικών πόρων ενώ επαναφέρει το διάλογο τις "συνεταιριστικές εταιρείες κοινωνικής οικονομίας" που είχε επιχειρήσει να εισάγει ο Γιώργος Παπανδρέου με επιτυχία ανάλογη της διακυβέρνησης του.

Τώρα αν στις θέσεις εργασίας που πρέπει να στηριχθούν είναι και αυτές των απλήρωτων υπαλλήλων της Ιπποκράτους δε γνωρίζουμε, αλλά αυτή η μεγαλοψυχία που ο Βενιζέλος ανακοίνωσε το πρόγραμμα, θύμισε το "ένας εργαζόμενος σε κάθε σπίτι", που προανήγγειλε και δυστυχώς "πέτυχε" με τις αποτυχημένες πολιτικές του ο ΓΑΠ, βυθίζοντας στη φτώχεια τους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου