Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Άρση ασυλίας Ηλία Κασιδιάρη: «Απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης» βάπτισαν το... χαστούκι!! (βίντεο)

Ευτυχώς δεν κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας...!!!


Ο Ηλίας Κασιδιάρης ζήτησε ο ίδιος την άρση της ασυλίας, όχι μόνο της δικής του, αλλά και των Δούρου-Κανέλλη που έχουν μηνυθεί και κατηγορούνται και αυτές για την γνωστή υπόθεση στο στούντιο του ΑΝΤ1. 

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο όμως οι κατηγορίες των δύο "κυριών" δεν έχουν έρθει ακόμα στη βουλή! 




Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι: 
"Όσοι νομίζουν πως με κατασκευασμένες κατηγορίες και με δικαστήρια θα περιορίσουν τη ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής, είναι πολύ γελασμένοι!". 


Η μήνυση Κασιδιάρη σε Κανέλλη-Δούρου που χάθηκε στα μισά του δρόμου για τη βουλή...


Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι για την ίδια υπόθεση έχουν υποβληθεί μηνύσεις κατά των Κανέλλη και Δούρου, η βουλή εξετάζει μόνο την άρση ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη. 

Για τον λόγο αυτό έχει ήδη σταλεί εξώδικο στην εισαγγελία και αναμένουμε εξηγήσεις.

Επαναλαμβάνουμε ότι όσον αφορά την άθλια και κατασκευασμένη κατηγορία που βαραίνει τον Συναγωνιστή, έχει δηλώσει επανειλημμένως: Ένας δημοσιογράφος υπαγόρευσε τηλεφωνικώς σε μια εισαγγελέα την κατηγορία αυτή, προσφωνώντας την μάλιστα με το άκρως υποτιμητικό για τον θεσμό της δικαιοσύνης ‘’Έλα Ελένη μου..!’’ Τελικώς κατηγορήθηκα για απόπειρα επικίνδυνης σωματική βλάβης (ευτυχώς όχι για «απόπειρα ανθρωποκτονίας»).


Η εξήγηση για αυτή την πρωτοφανή στα δικαστικά χρονικά υπόθεση είναι απλή. 

Η δίωξη κινήθηκε αυτεπάγγελτα για να μην χρειαστεί μήνυση ώστε να ήταν πολύ πιθανότερη η σύλληψη και η μετέπειτα διαπόμπευση του Συναγωνιστή μας. Τελικά το σχέδιο απέτυχε. 

Η ιστορία πλέον έχει πάρει την δικαστική οδό και ο εν λόγω δημοσιογράφος έχει μηνυθεί για ηθική αυτουργία σε κατάχρηση εξουσίας.

Υ.Γ. Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος θα περάσει την επόμενη βδομάδα το κατώφλι της 2ης ειδικής ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση των δανείων της Proton Bank και καλείται να απολογηθεί για την φοβερή κατηγορία του «ξεπλύματος βρώμικου χρήματος» σε βαθμό κακουργήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου