Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ , ΠΟΤΕ ;; TΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ;;

Για το πόσο ανησυχούν οι μη εκλεγμένοι ευρωκράτες φάνηκε από τις εργασίες της Λέσχης Bilderberg, στις 3 Ιουνίου 2012, όπως αποτυπώθηκαν και σε άρθρο των FinancialTimes, γνωστού φερεφώνου της Λέσχης. 


Για το πόσο ανησυχούν οι μη εκλεγμένοι ευρωκράτες φάνηκε από τις εργασίες της Λέσχης Bilderberg, στις 3 Ιουνίου 2012, όπως αποτυπώθηκαν και σε άρθρο των FinancialTimes, γνωστού φερεφώνου της Λέσχης. 
Ο αρθρογράφος Alvin Subramanian εφιστά την προσοχή να κρατήσουν γερά τα λουριά της Ελλάδας γιατί αν, λέει, επιστρέψει σε εθνικό νόμισμα, ΘΑ ΒΙΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗ, που θα λειτουργήσει σαν μεταδοτική νόσος και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και θα διαλύσει το «ευρωπαϊκό σχέδιο» (υποταγής στην Γερμανική οικονομική κατοχή)

Επειδή έχουμε να κάνουμε με μια κοινωνία που έχει ναρκωθεί επί δεκαετίες με την «ευρωπαϊκή προοπτική» και τα φληναφήματα των «ανοιχτών συνόρων» και της παγκοσμιοποίησης, της οποίας ένα σημαντικό κομμάτι (νεολαία, μισθωτοί, συνταξιούχοι) έχει χάσει την αίσθηση της πατρίδας.

Επιπλέον έχει αρχίσει να σχηματίζεται ακόμα ένα αντιδραστικό στρώμα μέσα στο λαό στην λογική του μαυραγοριτισμού μέσα στα πλαίσια της νέας κατοχής και, τέλος, μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων που θάχει εξαθλιωθεί τελείως, θα ζει παρασιτικά στο περιθώριο των μαυραγοριτών, ενσωματωμένων πλήρως στην λογική της υποταγής.

Απέναντι σ’ αυτή την κοινωνική πραγματικότητα πρέπει να σταθούμε γενναία και καθαρά και να προκαλέσουμε ένα ηθικό και φιλοπατρίας σοκ για να ξυπνήσει πραγματικά ο λαός , να γίνει το πύρωμα των καρδιών κι αυτό γίνεται χωρίς μπακαλίστικους, φοβικούς, υπολογισμούς και χωρίς ιδεολογικές και κομματικές διακηρύξεις , την ώρα που η πατρίδα χάνεται.

Πρώτα και πάνω απ’ όλα, για να βρεθεί η καλλίτερη λύση για το μέλλον αυτής της Πατρίδος , που είναι η εμπιστοσύνη στους νέους θεσμούς και την ανάγκη για συλλογική προσπάθεια, σε μια νέα πολιτειακή δομή πρέπει αφού εκδιωχθούν οι τοκογλύφοι δανειστές μας να επέλθει η Νέμεσις. 

Η σκληρή τιμωρία των ενόχων και των δωσιλόγων που παρέδωσαν αμαχητί την πατρίδα, και που επέτρεψαν να διακυβεύονται τεράστια εθνικά ζητήματα εις βάρος της κυριαρχίας της χώρας, που οδηγούν κυνικά τον ελληνικό λαό στην φτωχοποίηση και την οριστική περιθωριοποίηση στα πλαίσια ενός οικονομικού προτεκτοράτου των Γερμανών.

Η μάστιγα της ντόπιας δωσιλογικής ελίτ των ξεπουλημένων πολιτικών «δυναστειών» μιας κληρονομικής δημοκρατίας , των αργυρώνητων ακαδημαϊκών και των γκαιμπελίσκων δημοσιογράφων, που θησαύρισαν αναίσχυντα στις πλάτες μιας κατεστραμμένης χώρας και ενός εξαπατημένου λαού, πρέπει να ξεριζωθεί οριστικά από ένα ακομμάτιστο παλλαϊκό εθνικο-απελευθερωτικό κίνημα, όπως η λερναία ύδρα από τον Ηρακλή στην αρχαιότητα.

Μόνο έτσι θα ξεμπερδέψουμε οριστικά από κάθε μορφή δωσιλογισμού και ανεξάρτητα ιδεολογικού υπόβαθρου των κυρίων αυτών…

Μόνο έτσι ο ελληνικός λαός θα πάρει δύναμη για να σταθεί στα πόδια του, να εγκαθιδρύσει μια νέα, συντακτική εθνοσυνέλευση, να βάλει τις βάσεις μιας αυτοδύναμης οικονομίας, να ανασυγκροτήσει την διατροφική αυτάρκεια της χώρας και τον βιομηχανικό τομέα της παραγωγής, να αναστήσει την αγροτιά.

Αυτός είναι ο δρόμος για να αποτραπεί το ξεπούλημα του κοινωνικού και φυσικού μας πλούτου, να λειτουργήσουν δημοκρατικές και δημοψηφισματικές δομές, να γίνουν νέες συμμαχίες με άλλο προσανατολισμό, που θα προστατεύσουν τα ελληνικά συμφέροντα στο Αιγαίο, στην Κύπρο, τα Βαλκάνια και την Μέση Ανατολή.

Δεν ξέρω ποιο θα είναι το μονοπάτι που θα ακολουθήσει η ιστορία, τι θυσίες θα χρειαστούν, το χρονοδιάγραμμα των εξελίξεων…, ξέρω, όμως, και το πιστεύω ακράδαντα, ότι στο τέλος αυτής της δύσκολης πορείας περιμένει ένα νέο Γουδί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου