Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Χτυπούν σαν τους κλέφτες…ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΙΦΙΦΙ Η ΛΕΗΛΑΤΕΣ ;;;


κλεφτης_μεσα_στην_νυχταΚυριολεκτικά σαν τους κλέφτες μέσα στην νύχτα «χτύπησαν» οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι στην Κύπρο, δημεύοντας τα χρήματα των πολιτών. Η διεθνής διαπλοκή διαλύει τα πάντα. Και το κάνει νύχτα για να μην προλάβει κανείς ν” αντιδράσει!
Στην αρχή όλοι είχαν τροφοδοτήσει το κοινωνικό σύνολο με υποσχέσεις άνετης ζωής μέσω παχυλών δανείων και πολλών πιστωτικών. Το σύστημα σκεφτόταν για τους ανθρώπους και τους παρότρυνε να κυνηγούν όλο και περισσότερα χρήματα.
Όλοι έβλεπαν το χρήμα-καρότο. Το μαστίγιο όμως δεν το έβλεπε κανείς και έτσι σιγά-σιγά τώρα την «χαρά» διαδέχεται ο πανικός, αφού τα δανεικά «αγαθά» τα παίρνει το παγκόσμιο κατεστημένο πίσω, για να αγχώσει και ν’ απελπίσει τους πολίτες.
Έτσι όλοι θα παρακαλάνε για παγκόσμια λύση κόντρα στους «διεφθαρμένους οίκους αξιολόγησης, στους δανειστές κ.ο.κ.» Τότε θα προταθεί η λύση της παγκόσμιας χούντας, η οποία αντί να εξαφανίσει το πρόβλημα θα το επιδεινώσει.
Μην ανησυχείτε και μαζέψτε τα κομμάτια σας. Έχετε πίστη κι ελπίδα. Μην τους κάνετε το χατίρι, ότι κι αν γίνει στην συνέχεια. Αυτή η κατάσταση φέρνει και κάτι καλό: Την απεξάρτηση από τ’ ανούσια και την γνωριμία με τα ουσιώδη. Αυτά τα οποία κανείς δεν μπορεί να κλέψει, γιατί απλούστατα ούτε πουλιούνται ούτε αγοράζονται. Αποκτώνται με κόπο και ιδιαίτερα σε δύσκολες για τον Ελληνισμό εποχές!
http://kefalokleidomata.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου